74 | over dromen en dat deze geen bedrog zijn

You are here: Home / 74 | over dromen en dat deze geen bedrog zijn
20 januari 2020

 

Dromen komen uit

In deze uitzending, van het podcast kanaal van De Yoga business Coach, heb ik het over dromen en dat deze geen bedrog zijn. 

De Youtube video van Maurice de Hond en Sonja Barend uit 1995 vind je hier.

 Van Yogadocent Naar Online Yogadocent:
Mail me { info@deyogabusinesscoach.nl } als je interesse hebt in het maken van een online yoga of coaching programma in 2020. Ik houd je op de hoogte voor als we gaan starten zodat jij je nog mag aanmelden voor de oude prijs.

 

Online masterclass ‘Plan je succesvolste jaar’
Wil je 31 januari bij de online masterclass ‘Plan je succesvolste jaar’ zijn? Dan heb ik voor jou nog de combideal.

We gaan reflecteren. Terugblikken.

Wat ging goed en ga je meer doen en neem je mee naar 2020?

Wat werkte niet en laat je los?

Welke keuze ga je maken?

Je gaat doelen stellen, uitwerken en inplannen.

 

Aanmelden kan. Ben je er niet live bij dan ontvang je van mij de opname.

Na aanmelding ontvang je van mij een link waar we elkaar allemaal zien en samen aan het werk gaan.

Aanmelden voor de combi deal is via deze link 

De masterclass is 59 euro

jaarkalender met volle en nieuwe maan aanduiding van 10 Euro,

notitieboekje en pen twv 7,50

verzendkosten 6,95

Totaal 83,45

Speciale combideal van: 69 Euro  

 

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.
Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij DE YOGABOERDERIJ. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp traningspartner in Nederland.

Ik vind het belangrijk dat we als yogadocenten met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.
Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen en trajecten de stichting “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we elkaar als yogadocenten steunen om de wereld een stuk mooier en vriendelijker te maken en elkaar helpen van mens tot mens.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches, mastermind groepen, (online) trainingen,  events en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen NAMASTE methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en daarna mijn eigen yogastudio. Het kan! Op dit moment zijn er alleen nog maar online yogaprogramma’s en online lezingen en workshops met een thema.

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training “VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF“, VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT of VIP DAGEN.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!