78 | Ben jij ook één meter verwijderd van jouw goud

3 februari 2020

Een nieuwe uitzending van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH: 

Ben jij ook één meter verwijderd van jouw goud?

Onlangs zat mijn man de TV serie ‘Gold Rush’ te kijken op Discovery.
Ik moest denken aan een verhaal wat ik ooit heb gelezen in “Think and grow rich” van Napoleon Hill. Ik lees een stukje voor uit het boek in deze podcast.

Tevens vertel ik over het feit dat we als yogadocent een andere hersenhelft gebruiken dan een techneut. Hier vertelt Roy Martina over toen ik hem interviewde bij De Yoga Business Coach podcast op Spotify.

Een cursus ondernemen staat niet snel op je to-do-lijstje.
Een cursus ondernemen levert je geld op. Je investeert aan de ene kant en met de kennis die je krijgt leer je hoe je een bedrijf runt en komt het geld er aan de andere kant weer bij. Dit is toch fantastisch? De beste investering is in jezelf.

Mijn online trainingen Van Bijbaan Naar Bedrijf  en Van Yogadocent Naar Online Yogadocent zijn ondernemerstrainingen. Ik leer je wat je op school niet leert. Wat je bij een yogaopleiding niet leert. Wat wel mega belangrijk is als je ondernemer wilt zijn of bent. Want ik heb docenten die al 20 – 30 jaar ondernemer zijn maar zich nu pas ondernemer voelen.

Veel docenten en yogaondernemers die starten met mijn trainingen of trajecten voelen zich ineens ondernemer doordat ze een andere mindset ervaren en zichzelf en hun bedrijf serieus gaan nemen. Ze positioneren zich beter in hun woonplaats, zijn zichtbaarder, schrijven een boek, krijgen meer leerlingen, zien andere opties voor verdienmodellen, worden meer gevraagd voor samenwerkingen, omzet verdubbelt, komen in kranten en magazines en blijven zich ontwikkelen op allerlei vakgebieden. Niet alleen yoga.

Als jij op zoek bent naar jouw goud zorg dan dat je niet stopt voordat je er bijna bent. Maar zoek een expert op wat voor gebied dan ook. Waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Heb vertrouwen in jouw proces. Het is niet makkelijk maar houd vol. Blijf bij jouw verlangen en wat jij graag wil neerzetten. Ga voor jezelf en je bedrijf.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!