82 | De kracht van het netwerken

14 april 2020

In deze podcast van DE YOGA BUSINESS COACH, behandel ik het belang van een netwerk.

Ik vind het heel fijn om mensen te verbinden. Dit was ook de hoofdreden voor het Yoga Business Event. Een netwerkevent voor yogadocenten. Ik kan dan ook echt genieten als yoga experts les geven bij collega’s in het land en dat ze connectie hebben gemaakt tijdens het event, online training of traject van mij.

Dat ze bonus lessen maken voor elkaar, dat ze les of bijscholing volgen bij die ander, elkaar inspireren, versterken, up-liften en niet zien als concurrent maar meer dat ze gaan samenwerken en er voor elkaar zijn.

Dankzij het netwerk van Sander van de geluidsstudio heeft Jeroen van Inkel mijn intro ingesproken. Dankzij mijn netwerk heeft Jantien van Driel de tekst geschreven voor de intro.

Ik vertel over de kracht van een goede mindset en dat deelnemers van mijn training allerlei mogelijkheden zien en hierdoor overtuigingen die ze eerder hadden nu loslaten. Ze kloppen niet meer.

Wil je ook werken aan je money mindset vraag dan de gratis Zakelijk zijn in yoga’ aan.

https://www.deyogabusinesscoach.nl/gratis/zakelijkzijninyoga/

Wil je meer een leider zijn in je eigen yogabedrijf doe dan vanaf 9 maart mee met de gratis challenge ‘Van Yogalijder Naar Yogaleider’.   

https://www.deyogabusinesscoach.nl/gratis/yogaleider/

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!