86 | Het geven van live online lessen blijft uurtje factuurtje werken. Hoe kan dit anders?

14 april 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, leg ik uit hoe ik denk over het Corona virus. Ik vertel over het feit dat wij lichtwerkers zijn en juist NU nodig zijn. We zijn voorlopers. Ik leg uit hoe je kunt zorgen dat je je lessen door kan laten gaan dmv live online yogalessen.

Ik heb een gratis PAUWERTALK gegeven op 14 maart. Hierin leg ik uit wat je kan doen om te zorgen dat jouw lessen live online doorgaan. Aanmelden kan via DEZE LINK.

Ik leg dit ook uit in DIT BLOGARTIKEL.

Ik vertel ook over uurtje factuurtje en geef een rekenvoorbeeld hoe het anders kan. Niet je tijd verruilen voor geld maar je kennis verruilen voor geld. Dit is een andere manier van denken en ondernemen.
Meer over uurtje factuurtje kun je ook terug lezen in DIT BLOGARTIKEL

Hoe je mee kan doen met jezelf in balans brengen en de doelen stellen per week heb ik behandeld in mijn blogartikel ZET JEZELF OP DE EERSTE PLAATS”. 

Wil jij ook een online programma maken dan vind je meer informatie over mijn training ‘Van Yogadocent Naar Online Yogadocent’, die 2 april start, op de site www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!