93 | Interview met Judith Kloppenburg

18 mei 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Judith Kloppenburg van Judith Kloppenburg Tekst & Communicatie.

Sinds 2011 werkt Judith als zelfstandig tekstschrijver en de laatste jaren is ze steeds meer uitgegroeid tot communicatie-expert. Ze schrijft voor en over ondernemers en bedrijven en maakt content in de vorm van redactionele artikelen, advertorials, webteksten en social media marketing.

Haar kracht is het combineren van een zakelijk en een persoonlijk verhaal. Een tekst komt namelijk beter binnen wanneer er een ‘ziel’ in zit, is haar overtuiging. In plaats van een interview afnemen, voert ze daarom liever een gesprek. Hierdoor komt ze tot de kern van een persoon of organisatie, waarmee daadwerkelijk het onderscheid wordt gemaakt en de juiste doelgroep wordt aangetrokken.

Voor online yogadocenten heel belangrijk, legt ze uit. ‘Zoals Corine al zegt, val je juíst op door het op je eigen, unieke manier te doen. Die unieke manier, die herkenning, moet meteen duidelijk zijn wanneer mensen je website of social media-pagina bezoeken. Jij richt je op een specifieke doelgroep, die doelgroep zoekt jouw specifieke manier van lesgeven of coachen. Die perfecte match moet je daarom zo snel mogelijk zien te maken.’

Artikel over Corine.

Judith Kloppenburg ging tijdens de corona periode verschillende ondernemers en CEO’s interviewen om te kijken hoe zij omgaan met de coronacrisis. Welke beslissingen namen zij zakelijk en hoe ervaren ze deze tijd. ZE SCHREEF DIT ARTIKEL.

Winactie:

Luister deze podcast, deel ‘m op je social mediakanalen, tag mij @corinevanzoelen en @judithkloppenburg en gebruik de hashtag #judithkloppenburg. Zo maak je kans op een persoonlijk advies. In de vorm van een online schrijftraining, om je op weg te helpen in het opzetten van je website of social media-pagina. Of een online gesprek om jouw ‘ziel’ en missie goed op papier te krijgen.

Website en social media:
Meer over Judith vind je op haar website: www.judithkloppenburg.nl of via LinkedIn.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!