95 | Interview met Deborah Campagna

19 mei 2020

In deze uitzending, van het podcast kanaal van DE YOGA BUSINESS COACH, interview ik Deborah Campagna. Ze is jarenlang werkzaam geweest als dans en yogadocente en eigenaar van Centrum Het Licht , centrum voor bewustzijn. In 2019 heeft ze de stap genomen om alles los te laten om een nieuwe koers te gaan varen. In haar dagelijkse leven geeft ze lezingen, trainingen, workshops, consulten, inspireert en begeleidt mensen in de zoektocht naar hun Ware Zelf.  

Van kleins af aan is ze geïnteresseerd in spiritualiteit, de mens, de werking van lichaam en geest, energie, bewustzijn, het universum en houd ze zich bezig met diepgaande vraagstukken zoals: Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier? Wat is het doel van ons bestaan? Is er meer tussen hemel en aarde dan wat we met ons blote oog kunnen zien? Zijn er andere dimensies en werkelijkheden? Wat is bewustzijn? Maar ook vragen waarom onze wereld is zoals die is? Een wereld met prachtige natuur, mooie mensen, schitterende creaties in scherp contrast met oorlog, trauma, vernietiging enz. Hoe kan het dat er zoveel moois en potentieel aanwezig is en daarin tegen ook zoveel leed?

Hoe komt dat? Waar komt dit allemaal vandaan? Is dat echt wie we zijn? Of is er iets anders aan de hand? Zou het kunnen zijn dat we in een wereld leven die niet de onze is? En dat we vergeten zijn wie we echt zijn?

Haar eigen interesse en zoektocht hebben geleid tot een diepgaand onderzoek over wie ze is en wie en wat ze niet is. En over hoe deze wereld/werkelijkheid daadwerkelijk in elkaar zit.

Hierin kwam ze menig onthutsende zaken tegen. Niets is wat het lijkt.

Het was een volledig ontmantelen van zichzelf en haar perceptie van de werkelijkheid. Hierdoor vielen enorm veel puzzelstukjes op zijn plek. Vragen die al jaren onbeantwoord waren gebleven werden beantwoord en de puzzel werd steeds meer één geheel. De sleutel tot verandering ligt daadwerkelijk in onszelf.

Haar dieperliggend gevoel en het hele onderzoek hebben uiteindelijk ertoe geleid dat ze dat bewustzijn uitdraagt en mensen inspireert om hun eigen pad en wie ze daadwerkelijk zijn te herontdekken. Dit doet ze via lezingen, trainingen, workshops en consulten.

Op haar website vind je meer informatie hierover:

Algemeen: www.deborahcampagna.nl

Lezing: www.deborahcampagna.nl

Trainingen: www.deborahcampagna.nl 

Facebook: DansenYoga  

Blog over haar kijk op de Coronacrisis en de oefening die ze in de podcast benoemt: www.deborahcampagna.nl

Video die ze in de podcast benoemt : Dubbel slit experiment.

Deel deze podcast met jouw socials, dank je wel!

Luister deze podcast direct via:

wil jij ook zakelijk zijn in yoga?

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!