Yes, ik heb een podcastkanaal en start in oktober met iets nieuws!

You are here: Home / Blog / Yes, ik heb een podcastkanaal en start in oktober met iets nieuws!

Yes, ik heb een podcastkanaal en start in oktober met iets nieuws!

16 januari 2020

Podcast en Jaarprogramma

Podcast:
Ik heb iets nieuws. Ik wilde het al heel lang en eindelijk is het nu zo ver.
Hierbij vind je mijn eerste podcast, die ik al heel lang wilde maken. Een podcast is een radio uitzending. Ik vertel je voor mijn liefde van de radio, ik laat je mijn eerste radio debuut horen toen ik 16 jaar was bij Frits spits in de avondspits en nog veel meer. Ik ga in de toekomst informatie geven mbt interessante boeken, yoga en bedrijfsvoering, Q & A ‘s  ( Question and Answer) en Interviews plaatsen met yogadocenten over bepaalde yoga stromingen. Mocht je nu van een docent graag meer willen horen geef dit dan aan, dan vraag ik of hij of zij een interview met me wil afnemen. De allereerste vind je HIER.
Mocht deze het niet doen via “listen in soundcloud”. Dan kun je via je telefoon  “listen in browser” aanklikken en dan doet ie het wel.

Jaarprogramma yogadocent naar online yogadocent
Vanaf vandaag staat mijn nieuwste jaarprogramma op de site. Ik merkte dat sommige docenten pas net op dreef waren met het werken aan hun bedrijf na 4,5 maand. Het is een heel proces. Waar sta ik voor, wat is mijn missie, wie ben ik, je neemt jezelf mee als ondernemer. Want jij bent je bedrijf. Dus overal waar je persoonlijk tegen aanloopt , loop je ook tegen aan in je bedrijfsvoering. Soms gaan mensen een totaal andere rchting op tijdens hun coaching en daarom start het vaak pas ECHT na een aantal maanden. Dit is de reden dat ik een soort schooljaar traject hebt ontwikkeld. Van oktober 2018 tot en met juli 2019. Dit is voor yogadocenten die al langer meedraaien in het vak en behoefte hebben aan meer verdieping en een grote nieuwe stap in hun onderneming. Als je een online yoga programma wil maken maar ook als je dit niet wil maar wil weten welke online tools er zijn en welke voor jouw studio van belang zijn. Er is zoveel mogelijk via het internet. Hier ga ik je morgen of donderdag meer over vertellen tijdens het afsluitende webinar van Receving the day challenge. Je kunt het vanuit huis volgen.
Je kunt als je mee hebt gedaan met de challenge en je dit hebt gedeeld en live aanwezig bent een kaartje winnen van het Yoga Business Event. Mocht je er niet live bij kunnen zijn meld je dan wel aan, dan stuur ik je de opname toe.

Flevolandse Zakenvrouw verkiezing
Afgelopen donderdag met de internationale yogadag heb ik mijn pitch gedaan op het podium vanaf de mat.
HIERBIJ een impressie van de avond.

Interview mbt KNAB bank
Vorige week opende ik mijn mail en dit is wat ik zag:

Ik klikte erop en het verwees naar dit blog

Ik was vergeten dat ik een interview heb gehad met de FOTY mbt de KNAB bank. Ik ben super enthousiast over het boek Profit First en heb er een video over gemaakt. Deze kun je HIER aanvragen.

Volle maan 28 juni
Morgen is het volle maan. Petra Stam schrijft hierover in haar blog:
“Bloemen staan volop in bloei en laten hun kleurenpracht zien alvorens straks met hulp van zonnekracht al hun energie te stoppen in het vormen van zaden. Wat nog niet voldoende is gegroeid, krijgt van de Zon een extra zetje. Tijdens deze volle maan kun je het licht ook op jezelf betrekken: kijk wat goed gaat en welke zaken wel wat meer in het licht mogen komen staan. Licht prikkelt het zenuwstelsel en maakt je alert en actief dus gebruik die energie om jezelf doelgericht en actief in de buitenwereld te laten zien. Het thema bij deze maan is ‘rijping’.”
Dus ga hier juist mee aan de slag. Kijk wat het afgelopen half jaar je heeft gebracht. Wat heb je neergezet, hoe is je winst en omzet en wat zijn je plannen voor het komende half jaar.

Misschien ben je tevreden, misschien kom je tot inzicht dat je nog niet op de juiste weg bent en dat er iets moet veranderen. Bepaal je doelen voor de laatste helft van dit jaar.
– Wat ga ik wel doen wat ga ik niet doen?
– Wat wil ik bereiken?
– Waar ga ik mijn werktijd/vrije tijd aan besteden?
– Aan wie of wat ga ik mijn aandacht geven en aan wie of wat minder of niet meer?
– Hoe wil ik me het komende half jaar voelen?
– Wie of wat kan me daarbij helpen?

Yoga Festival Terschelling
Aankomend weekend ben ik op het Yoga Festival Terschelling. Zie ik je daar? Leuk als ik je LIVE ontmoet.
Mijn vriendin Ira Nagel van Namasté Cafe staat er met een kraam, ik help haar. Ze verkoopt mooie spulletjes van Namasté Boutique. Dus daar zal ik voornamelijk te vinden zijn.

Fijne dag!

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!