Doe mee met Receiving the Day!

• Start direct•

“Ben je met je verkeerde been uit bed gestapt?” 

Dit zeggen ze weleens als alles misgaat op een dag

De ochtend is cruciaal voor de dag

Hoe je in de ochtend opstaat, je juiste been uit bed en je klaarmaakt voor de dag is bepalend voor je dag, je week, je jaar, je leven.

Kies je voor wakker worden en direct je telefoon checken? De beelden en woorden van anderen bij je binnen laten komen? Gehaast ontbijten, snel douchen, in de auto of op de fiets? Te weinig tijd in de dag en teveel op je to do lijstje?

Of kies je voor rust… een moment voor jezelf… voorbereiden en afstemmen op de dag… je openstellen voor het cadeautje wat voor je ligt en je die dag mag ontvangen… Het cadeau van focus en concentratie omdat je precies weet welke stap je die dag wilt zetten en een duidelijke droom en doel voor ogen hebt. Zodat je een juiste koers hebt en je daaraan vasthoudt.

Of je succesvol bent in wat je doet, is afhankelijk van veel factoren. Je gezondheid, je geliefden, je werk en vooral je mindset.

Waaraan schenk jij jouw aandacht? Hoe start jij je dag?
Als ondernemer weet je als geen ander dat de start van jouw ochtend effect heeft op de hele dag.

Als je de ochtend haastig begint, direct op je telefoon zit of je mail checkt, stress ervaart en negatieve gedachten hebt, dan zal het een zware dag worden die veel energie vergt.

Als je de dag begint vanuit stilte, aandacht voor jezelf en jouw lichaam… Als je afstemt op je doelen en de juiste energie… Als je jouw mind voedt met positieve woorden en de intentie beschrijft van de dag die voor je ligt… Dan zul je rest van de dag meer rust, concentratie, focus, succes en geluk ervaren.

Op iedere willekeurige wens of doel wat vanuit jouw essentie komt en je missie raakt, zul je een ‘ja’ krijgen. Als je hier iedere ochtend met de juiste intentie, mindset en focus op afstemt, zul je jouw doel behalen.

Zelfs als je maar 6 minuten de tijd neemt.

Start de dag daarom goed, met je juiste been uit bed en ontwikkel je eigen ochtendritueel. Zie de dag als een cadeau. Een goede start heeft invloed op hoe jij je de hele dag voelt.

Receiving the Day

55,-
excl. btw
 • Start direct
 • 7 dagen lang een mail
 • 7 uitgebreide werkboeken
 • 7 audio′s

De meest succesvolle, gelukkige en gezonde mensen hebben om deze reden hun eigen ochtendritueel

Ik weet hoe het hebben van een ochtendritueel mijn leven heeft verrijkt. Ik heb hierdoor meer rust en focus. Ik weet beter wat ik wil en hoe ik het wil. Ik stel prioriteiten, zeg vaker nee en heb een beter timemanagement.

Ik was echt een avondmens die moeite had om ‘s ochtends mijn bed uit te komen. Als ik wakker werd, kwam direct in mijn hoofd wat ik moest doen voor die dag. Stopte ik een was in de wasmachine, sprong onder de douche, maakte de kinderen wakker en bracht ze naar school. Om vervolgens direct achter mijn laptop te kruipen om blogartikelen te schrijven of berichten te plaatsen op social media. In alle haast haalde ik de kinderen weer op en ik had altijd het gevoel dat ik tijd te kort kwam in één dag.

Ik wilde dit veranderen, maar hoe?
Tot zomer 2017. Ik las een boek over een ochtendritueel. Hierin werden zes stappen beschreven. Het was naar eigen wens in te vullen. Dus ik waagde de gok.

 • Ik ging me verdiepen in ochtendrituelen van succesvolle mensen
 • Leerde hoe ik kon afstemmen op mijn wensen en dromen
 • Ontdekte hoe ik mijn wensen kon omzetten naar een doel en ging manifesteren
 • Gaf tijd en aandacht aan mezelf en mijn lichaam
 • Voedde mijn mind met positieve woorden
 • Visualiseerde iedere ochtend dat ik op een podium stond en er allemaal ondernemers door de deur naar binnenkwamen voor mijn eerste Business Event

En het werkte! Mijn 1e Business event was uitverkocht.

Op de dag zelf voelde het ook heel normaal om op het podium te staan en iedereen te zien binnenkomen. Ik had het al zo vaak voor me gezien in mijn gedachten.

Als ondernemer run je je bedrijf, misschien heb je nog een baan ernaast, een gezin, vrienden, bijscholingen, administratie etc. Hierin heb je balans nodig. Balans van geven en ontvangen. Balans van aandacht voor jezelf en aandacht voor een ander. Dit kun je creëren door iedere ochtend stil te staan bij je wensen en doelen. Zodat je vanuit die rust kunt bepalen welke stappen je gaat nemen.

Ik krijg vaak vragen hoe ik het doe. Mijn bedrijf runnen en de zorg voor mijn twee kinderen in mijn eentje.
Dit doe ik door op mezelf af te stemmen, mijn dromen en verlangens.
Ik zie veel ondernemers die niet de tijd nemen voor aandacht en tijd voor zichzelf, terwijl dit zo belangrijk is.

Ik wil dan ook niets liever dan jou leren hoe ik het doe. Zodat je daaruit kunt meenemen wat voor jou werkt en je zo je eigen ochtendritueel ontwikkelt wat bij jou past.

Daarom heb ik “Receiving the Day” ontwikkeld.  Het programma kost 55 Euro. Dit omdat 55 staat voor “je maakt een grote positieve verandering door in je leven. Het wordt tijd om los te laten wat niet meer werkt en het te laten helen of het te vervangen door iets beters.”

Dit is wat je kunt verwachten:

Dag 1 – Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen
Dag 2 – Jouw levenswiel
Dag 3 – Jouw gewoontes
Dag 4 – de 6 stappen van het ochtendritueel
Dag 5 – Affirmaties
Dag 6 – Afstemmen en schrijven
Dag 7 – Dagboek

Iedere dag ontvang je via de mail een audio. Geen video omdat ik je zo min mogelijk prikkels wil geven in de ochtend. Je zult positiever in het leven staan, voorbereid zijn op de dag, je doelen helder hebben en behalen. Meer focus en concentratie hebben in je dagelijkse leven.

 • Ik help je met het ontwikkelen van een ochtendritueel wat bij jou past
 • Ik vertel waarom het zo belangrijk is om een ritueel te hebben
 • Ik geef je inzicht in je handelen
 • Er komt meer structuur in je dag en je leven
 • Je bent beter gefocust
 • Je ervaart meer rust
 • Je bent beter geconcentreerd
 • Je hebt overzicht over je to do lijst
 • Je ervaart meer bewustzijn
 • Je krijgt een positievere mindset
 • Je krijgt meer grip op je leven
 • Je behaalt sneller je doelen, waardoor je succesvoller wordt in alles wat je doet

Doe mee met Receiving the Day!

• Start direct •

In 7 dagen ontvang je van mij 6 stappen waarmee je jouw eigen ochtendritueel creëert.


Of je er 6 of 60 minuten per dag aan besteedt, is aan jou. 

Je krijgt inspiratie, tips, meer duidelijkheid om je wens om te buigen naar een doel, meer focus, concentratie, gezondheid, liefde en succes.

Receiving the Day

55,-
excl. btw
 • Start direct
 • 7 dagen lang een mail
 • 7 uitgebreide werkboeken
 • 7 audio′s

Mijn naam is Corine van Zoelen-van Heerebeek. Ik ben weduwe en moeder van twee kinderen. Afgelopen jaren was ik werkzaam als Yoga Business Coach. In het begin was ik gespecialiseerd in yogadocenten. Naarmate de tijd vorderde gingen ook andere spirituele ondernemers me volgen en een online programma ontwikkelen onder mijn begeleiding.

Ik begeleid ondernemers die voelen dat de wereld aan het veranderen is en dat zij hierin mogen bijdragen vanuit de kennis en de kwaliteiten die zij in zich hebben. Deze kwaliteiten zijn voor hen heel gewoon en vandaar dat ze zich vaak niet bewust zijn van hun innerlijke goud.

Door middel van mijn trainingen en begeleiding laat ik via hun onderbewuste zien wat hun weg is in dit leven en wat ze neer mogen zetten met hun bedrijf.
Dit op zo’n manier dat het bedrijf voor hen werkt en niet andersom.
Dit kan door middel van online programma’s/cursussen. Ik begeleid ze met het omarmen van het online ondernemerschap zodat ze de mogelijkheden en kansen zien. Dit alles op hun eigen online platform met behulp van mijn coaching en technische support.

Ik vind het belangrijk dat we als ondernemers met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom heb ik de Nieuwe Wereld Netwerk Community opgericht, organiseer ik het Nieuwe Wereld Business Event, retreats en diverse workshops.
www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl
www.denieuwewereldnetwerkcommunity.nl

 

 

Lees HIER de ALGEMENE VOORWAARDEN

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!