Doe jij aan sociaal ondernemen of steun je een goed doel met je bedrijf?

You are here: Home / Blog / Doe jij aan sociaal ondernemen of steun je een goed doel met je bedrijf?

Doe jij aan sociaal ondernemen of steun je een goed doel met je bedrijf?

14 december 2019

Samen met 22 yogadocenten ben ik 25 maart gestart met de online training “Van Bijbaan naar Bedrijf”.
Er is een diversiteit aan docenten met diverse wensen, doelen en lesideeën. Iedereen bewandeld zijn eigen pad. Het is zo mooi om het proces te volgen.
We zitten nu in week twee. Aan het einde van week één las ik in mailtjes die ik kreeg en in de besloten Facebookgroep:
“Ik heb nu al super veel geleerd in één week dus dat belooft nog wat.”
“Ik heb hier nog nooit eerder over nagedacht. Er gaat een wereld voor me open”
“Ik krijg energie van jullie verhalen in deze groep. Ik ben blij dat ik deze online training ben gestart.”
Als yogadocent ben je vaak een éénpitter en moet je dingen alleen beslissen. Het is zo fijn om met gelijkgestemden te sparren en te overleggen.
Had je graag met de trainig mee willen doen maar was het nog niet het juiste moment? Ik kan je als eerste op de hoogte brengen als ik weer ga lanceren. Aanmelden voor informatie kan via deze LINK.

Sociaal ondernemen:
In de groep werd ook DIT artikel : “Mensen die goede dingen doen, zouden juist méér moeten verdienen dan anderen” gedeeld over sociaal ondernemen.
Ik denk dat het altijd goed is om het sociale aspect in gedachten te houden. Dit kan doormiddel van een sociaal doel in je bedrijf. Net als Dopper, Tony’s Chocolonely en Kings of Indigo. Het is goed om vanuit je bedrijf een hoger doel te dienen.

Je kunt, als bedrijf zijnde, natuurlijk ook op andere manieren goede initiatieven en doelen ondersteunen. Op dit moment volg ik een business editon traject bij Michael Pilzarczyk. Hij wil dat mensen hun mooiste leven leven dmv een positieve mindset. Hij is ambassadeur van de Ombir Foundation. Oprichter van deze foundation is Mick Bröcker. Hij is nog maar 24 jaar en heeft een weeshuis in Nepal. Dit weeshuis wil Michael steunen zodat ook die kinderen hun mooiste leven kunnen lijden. Als je tussen 5 en 15 april het boek “Master Your Mindset, Leef Je Mooiste Leven” rechtstreeks op zijn site (dus niet via bol.com) koopt gaat de netto-opbrengst naar de Ombir Foundation voor de bouw van het nieuwe weeshuis in Kathmandu. Je kunt het boek kopen via zijn site onder het kopje “ACTIE WEESHUIS“. Tevens ontvang je een ticket voor een benefiet live event.

Zelf steun ik meerdere goede doelen op diverse manieren.
Bij verkoop van speelgoed balanceer libelles maak ik geld over voor dove,- en slechthorende kinderen in Vietnam. Een stichting van Robert Bridgeman.
Door middel van gratis yogalessen tijdens mijn vijfjarige bestaan, speelgoed voor een speelkamer in Flevoziekenhuis in Almere voor kinderen met kanker.

Bijdrages aan Passie inloophuis in Lelystad (voor familieleden van kankerpatienten) en inzamelacties voor spierziektes.
Ook nu heb, dankzij het aantal deelnemers van de online training “Van Bijbaan naar Bedrijf”, 450 Euro overgemaakt naar Becasue we Carry van Steffi de Pous die vluchtelingen en zwerfhonden helpt op Lesbos.

Dankbaar dat yoga in mijn leven in gekomen. Dankbaar dat ik dit kan doen namens mezelf en mijn bedrijf. Dankbaar voor het vertrouwen van mijn yogaleerlingen en deelnemers. Dankzij hen kan ik deze goede doelen steunen. Zo creëer ik met iets wat ik zelf leuk vind om te doen een positief rimpeleffect.

Fijne dag!

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!