Social media uitleg bij Praktijkweekend voor HART Therapeuten

You are here: Home / Blog / Social media uitleg bij Praktijkweekend voor HART Therapeuten

Social media uitleg bij Praktijkweekend voor HART Therapeuten

14 december 2019

Afgelopen weekend was ik bij een weekend waar Hart Therapeuten werden opgeleid.
Ze werken tijdens de opleiding met The Work van Byron Katie en met Reiki.
Diana lieverst leidde het weekend en vertelde over Administratie , diverse beroepsvereningingen, inrichting praktijk en de creatiespiraal. Ik nam het social media gedeelte voor mijn rekening. In een kort tijdsbestek wist ik de deelnemers die van te voren aangaven dat ze niets wilde met social media te enthousiasmeren en te inspireren.
Niet alleen op het gebied van social media, maar ook inzichten mbt de vorm van een praktijk of marketing.
Verdienmodellen en bedrijfsvoering. Er is zoveel mogelijk, juist in deze tijd, je moet alleen weten wat er allemaal mogelijk is. Er werden dit weekend al mooie nieuwe plannen gemaakt en uitgewerkt. Echt fantastisch! En fijn dat ik daaraan mijn steentje mocht bijdragen.

Het was op centrum Helios in Heerde. Een prachtige plek waar je helemaal tot rust kunt komen en ik me direct thuis voelde. Er worden naast de HART opleiding ook innerlijke kind weekenden en tantra weekenden georganiseerd.

Er stonden diverse gastverblijven en ik sliep in het kamertje “vrede”.  Deze was katholiek ingericht met een kruisje aan de muur, een gedicht van Franciscus van Assisi (Heilige Franciscus hield van de dieren en zijn sterfdag is 4 oktober daarom is dierendag ontstaan) . In het kamertje waande ik me weer even in Lourdes waar ik vorig jaar was.

Tijdens dit weekend kwam ook naar voren wat je nu gaat vragen als aankomend therapeut. Je prijs bepalen. Dit behandel ik ook in de GRATIS videoserie “ Zakelijk zijn in Yoga”.
Of het nu over yoga, therapie, coaching of knippen als kapper gaat dat maakt in wezen niet uit.
Wat vind jij jezelf waard? Welke prijs durf jij eraan te hangen. Dit blijft toch een pijnlijk punt voor velen. Maar als je kijkt welke kosten je hebt (huur praktijk ruimte, aankleding, investering in opleiding die je zelf hebt gedaan, kosten beroepsverenigingen, bijscholingen, belastingdienst etc) dan hoort er echt een prijskaartje aan te hangen. Je houdt anders niets over.

Ook dit weekend bleek dat aan de hand van de creatiespiraal je eerst je idee helder moet hebben, er achter moet staan voordat je het gaat delen met de buitenwereld.
Vele mensen laten zich leiden door wat familie of vrienden vinden van het idee dat ze hebben. Ik heb altijd een idee dat zit al een tijdje in mijn hoofd, krijgt vorm, ik geef mijn wens door aan het universum en dan komt het juiste op mijn pad en beslis ik direct. Voor de buitenwereld kan het dan impulsief overkomen maar ik was er zelf al lang mee bezig en daarom is het een weloverwogen besluit en sta ik erachter.
Als ik in een eerder stadium mijn ideeën al deel en ik wordt beïnvloed door alle meningen en inkleuringen van anderen dan ga ik weg bij mijn plan, mijn focus en vastberadenheid veranderd in twijfel en onzekerheid.

Inspiratiegesprek
De online training van Bijbaan naar Bedrijf is gestart maar ik krijg mailtjes van mensen die graag een inspiratie gesprek met me willen hebben via Skype. Zodat ze even een zetje in de juiste richting krijgen. Dit kan. Mocht je hierin interesse hebben mail dan naar info@deyogabusinesscoach.nl met je vraag en waar je hulp en inzicht in nodig hebt en ik laat je weten wat de mogelijkheden zijn.

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!