Lilian

Van Bijbaan Naar Bedrijf

Na de Van Bijbaan Naar Bedrijf training bij Corine ben ik steeds bezig geweest met het te integreren op mijn manier met net een andere insteek. Ik heb daar langzamerhand mijn weg in gevonden om op mijn manier zichtbaar te zijn. Dat is via delen. Daar heb ik veel plezier in, daar krijg ik energie van. Zoals de drie tsubo’s per seizoen die ik gratis deel, en weer een boek binnenkort. Ook komen er nieuwe “flyers” voor de Do-In Academy. Dit is meer een klein leuk boekje. Precies zoals bij mij past. Met een mooie boekenlegger voor in mijn boeken. Zo groeit mijn bekendheid op mijn eigen authentieke manier en dat voelt precies goed.

Irene

Van Yogadocent Naar Online Yogadocent

Corine is een doener, betrokken, betrouwbaar en enthousiast. Door Corine ben ik persoonlijk en mijn bedrijf enorm gegroeid. Door haar begeleiding is alles in één gekomen. Daarom heb ik mijn traject met haar nogmaals verlengt. Daarnaast heeft ze een community gecreëerd die elkaar ondersteunen. Ik ben echt blij met deze stap!

Henneke

Van Bijbaan Naar Bedrijf

Deze online training kwam precies op het moment dat ik mij 100% in mijn eigen bedrijf wilde storten. Ik keek erna met een open blik, maar het enthousiasme van Corine is wel erg aanstekelijk. Ik vond het een leuke afwisseling van lezen, video’s bekijken en doen. Dat werkt voor mij heel goed met een online training. Het heeft me een beter inzicht gegeven waar ik me in kan verbeteren en wie mijn klanten zijn. Ik vond het super fijn om een Skype sessie te doen met Corine. Deze had ik gewonnen. Ik kan het zeker aanraden.

Cis

Van Bijbaan Naar Bedrijf

Corine vervult met haar business voor yogadocenten een groot gat in de markt. Zij zorgt ervoor dat je niet alleen goed bent in je vak, maar ook als ondernemer. Ze staat daarbij altijd voor je klaar. Ook na een programma! Dat, haar zorgzaamheid, betrokkenheid en alertheid is voor mij echt de meerwaarde van Corine. Net als dat ze innoverend en heel energiek is, het daardoor ook kan doorgeven (terwijl ze het overzicht behoudt en de rust bewaard) en je inspireert en motiveert om boven jezelf uit laat stijgen. Daarnaast is ze een super sparringspartner en een verbinder pur sang. Ze heeft een hoog iq, eq en sq waardoor ik graag met haar werk!

Eva

VIP traject

Ik ben al jaren yogadocent, hoofdredactrice van de digitale YOGI, Travel Yogini en initiator van het Yogifestival en de Yogihotspotsapp maar zocht naar structuur in al mijn bezigheden. Deze steun en vertrouwen heeft Corine me gegeven. Ik heb vertrouwen en vastberadenheid ontwikkeld in mijn eigen kunnen en in wat ik neerzet om de mensen om me heen inzicht en ontspanning te geven.  Ik vond de samenkomstdagen waardevol. Het was fijn om te sparren met Corine over al mijn plannen en om inzicht te krijgen in mijn sterke punten en valkuilen.

Maroesja

Van Bijbaan Naar Bedrijf

Ik zat midden in het proces van stoppen met mijn baan en mijn bedrijf opschalen van parttime naar fulltime. De training van Corine, van Bijbaan naar Bedrijf, was een mooie ondersteuning in dit proces. En het heeft mij nog duidelijker laten zien waar ik mee bezig was en waar ik mij op kon gaan focussen. En te vertrouwen op het gebruik van mijn kennis als branding specialist voor yogadocenten, coaches en therapeuten.

Manja

Vip traject

In maart 2017 ben ik begonnen met mijn eigen fysiotherapiepraktijk. Hier combineer ik yoga met fysiotherapie. Ik wist niet zo goed hoe ik nieuwe klanten kon aantrekken en had wat ideeën over filmpjes maken nav mijn therapeutische yogaworkshops. Ik volgde Corine al een beetje en dacht dat het wel goed zou zijn om haar eens te vragen of ze me kon helpen. Corine was gelijk super enthousiast, het voelde goed en ik dacht, waarom niet. Het kan zeker geen kwaad. Het contact met Corine is echt super goed, ze reageert snel op vragen en komt met veel ideeën. Dit is erg prettig. Zo heb ik in 4 maanden tijd een online programma neer gezet voor mijn yoga cursisten, patiënten en iedereen die interesse heeft in beter bewegen. Als je niet zo goed weet wat je wilt en je wilt in jezelf investeren dan raad ik je zeker aan om met Corine in zee te gaan, je zult er geen spijt van krijgen!

Sandra

Van Bijbaan Naar Bedrijf & VIP

Ik wilde graag zichtbaarder worden en meer bekendheid krijgen. Dat is goed gelukt. Corine heeft me goed op weg geholpen met Instagram. Ik was daarin een beginner, maar post nu iedere dag tips. En ik heb er plezier in gekregen. Ook heb ik mijn angst overwonnen om mezelf te filmen. Het aantal cliënten is dusdanig vermeerderd dat filmen er een beetje bij inschiet, maar mijn doel was meer cliënten dus dat is geen probleem. Corine heeft me iedere keer weer op mijn doel gewezen wat ik prettig vond. Het heeft me opgeleverd dat ik meer cliënten heb en dat ik mijn focus toch nog steeds op mijn doel moet richten. Daarnaast heb ik natuurlijk mijn boek gelanceerd waarvoor ze mij ook veel tips heeft gegeven.

Diana

VIP - traject

Ik had het idee om een online cursus te maken over Yoga Nidra. Ik wilde dat niet zomaar doen, ik wilde het goed doen. Dus ik dacht een coach daarbij in te schakelen. Via Facebook kende ik Corine als de Yoga business coach. Dus ja, de keus was snel gemaakt…. Ik heb heel veel van haar geleerd. Ze bleef herhalen dat ik de basisprincipes (ideale klant, behoeftes, wat kan ik betekenen, mijn missie, bij mijn gevoel blijven enz) goed voor ogen moest houden. Inmiddels heb ik al meer dan 70 online programma’s verkocht. Ik doe nu ook veel meer aan mijn zichtbaarheid. Corine is zelf het beste voorbeeld wat betreft zichtbaarheid, ze doet dit echt supergoed voor! De skype gesprekken en haar bereikbaarheid waren heel fijn. Al met al heb ik heel veel geleerd en kan ik jou Corine echt aanraden voor het maken van een online programma!

Naomi

Van Yogadocent Naar Online Yogadocent

Al een paar jaar volgde ik yoga lessen bij de YogabBoederij en zo heb ik ook de ontwikkelingen van Corine kunnen volgen. Op een gegeven moment wilde ik graag met mijn startende onderneming een online programma maken, maar dan met een kleine groep en persoonlijk contact. Ik wist dat Corine yogadocenten begeleide naar online yoga docent. Ik was geen yogadocent en eigenlijk was dit ook helemaal geen logische keuze voor mij, maar ik kende Corine inmiddels al een beetje en mijn gevoel zij dat ik dit moest doen.

In 6 maanden tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Van het nog beter definiëren van je doelgroep, je merk, planning, het neerzetten van een online programma en online marketing. Corine denkt echt met je mee en zit vol ideeën. Bij mij heeft het een basis opgeleverd voor de Endo Food Coach van waaruit ik verder ben gaan werken. Het traject is super waardevol geweest.

Jolande

Van Yogadocent Naar Onlineyogadocent

Ik ken Corine via Facebook en zag dat ze docenten begeleidde die een online programma wilde ontwikkelen. Het heeft even geduurd voordat het kwartje viel maar uiteindelijk toen de tijd daar was, heb ik me aangemeld voor dit programma. Het leek me veel werk en wist nog niet goed hoe ik het zou inkleden. En wat de stappen waren die ik moest zetten. Onze maandelijkse bijeenkomsten waren ontzettend tof, leuke collega’s tegengekomen. Veel inspiratie opgedaan op allerlei vlakken. Het is een heel proces om zoiets te ontwikkelen, zelf leer ik elke keer weer iets bij over online marketing en worden mijn programma’s steeds mooier en “volwassener”. Zichtbaar zijn op social media is ook erg belangrijk en daarin kan Corine je goed begeleiden want zij heeft dit als geen ander onder de knie. Wat het mij oplevert is een leerzame weg in de jungle van online programma’s ontwikkelen en verkopen. Ik leer nog steeds bij. En mijn programma’s worden afgenomen door bestaande en nieuwe klanten. Ik vind Corine een praktische en nuchtere coach die en ervaren is in het online zichtbaar zijn en programma’s in de markt zetten én ze geeft ruimte en vertrouwen als het even niet zo mee zit. Ik kan je Corine van harte aanbevelen als Yoga Business Coach.

Angelique

Van Yogadocent Naar Onlineyogadocent

Ik had al negen jaar een eigen yogapraktijk. Ik wilde groter en wist niet hoe. Op de yogaopleiding kreeg ik enorm veel yogakennis maar heb ik totaal niks geleerd over ondernemen. De titel sprak me erg aan om van bijbaan naar bedrijf te gaan. Ik besloot all the way te gaan, dus het volledige programma. Je krijgt enorm veel waarde en kennis op het gebied van ondernemen en marketing met superveel opdrachten om jezelf als ondernemer en je bedrijf steeds beter te funnelen en te leren kennen. Ik was op dat moment nog niet toe aan een onlineprogramma. Maar Corine blijft me motiveren, steunen, enthousiasmeren als ook de toestemming om het op mijn eigen tempo te doen. Ik heb nooit enig oordeel gevoeld voor mijn vele stressreacties die ik haar af en toe toewierp tijdens app of telefonisch contact. Dat waardeer ik enorme in haar.

Het heeft me geheel op mijn manier mijn eigen online ACCEPTATIE methode opgeleverd. Een lessenserie over zelfliefde en zelfacceptatie voor yogadocenten om hen te ontlasten met de voorbereidingen voor hun eigen lessen en die tevens als tien workshops in te zetten zijn. Corine heeft me gesteunt om het eerst als pilot aan te bieden. Negen yogadocenten hadden interesse en dit was voor mij een stok achter de deur om het verder uit te werken en het meer vorm te geven.

Ook al is de begeleiding ten einde nog altijd motiveert en steunt Corine mij om door te gaan met de ingeslagen weg, geheel op mijn eigen tempo. Blij dat ik vorig jaar met Corine in zee ben gegaan en nog steeds samen met haar mee mag varen.

Phili

Van Yogadocent Naar Online Yogadocent

Ik kende Corine van de Do-In yoga opleiding. Ik was geïnteresseerd in wat ze deed en ging daarom naar haar Yoga Business Event. Daar werd ik getriggerd door haar enthousiasme en heb mij aangemeld voor haar training en begeleiding ” Van Yogadocent Naar Online Yogadocent”

Ik was in het begin wat afwachtend zeker wat betreft het online gedeelte. Ik riep ook heel hard dat ik wel dit traject deed maar niets online wilde doen. Corine is heel toegankelijk, kundig, inspireert, motiveert en bruist van de ideeën. Daarnaast heb ik via de community leuke contacten aan de training overgehouden.

Het heeft me veel opgeleverd. Dit jaar start de vijf elementen academie, online en offline. Mijn bedrijf heeft een boost gekregen. Ik sta voor mijn bedrijf, mijn kennis en heb mijn prijzen verhoogd.

Ik heb ook coaching van anderen gehad, maar Corine was mijn eerste coach en heeft me gestimuleerd in mijn eerste stappen in de online wereld. Mijn eerste coach blijft speciaal!

Ira

Van Yogadocent Naar Online Yogadoent

Ruim een jaar geleden stond ik op het punt om een tweede vestiging te openen. Ik stond op het punt het huurcontract te tekenen. Maar toen ging er iemand uit mijn team weg, waardoor dat niet meer compleet was. Met mijn handen in het haar moest ik razendsnel denken. Hoe kon ik met een incompleet team een tweede vestiging opstarten en ook voor de tweede vestiging de juiste en capabele mensen zoeken?

Ik belde Corine en we hadden een lang gesprek. Ze vroeg me: ‘Wat zou je doen over vijf jaar?’.Ik hoefde er niet over na te denken. ‘Over vijf jaar’, zei ik ‘dan werk ik meer online en ik reis meer’. Corine zei: ‘maar wat als je ‘over vijf jaar’ nu naar voren haalt? Wat als je aandacht gaat besteden aan online? Volgens mij ben je er nu al klaar voor’. Ik heb er een nachtje over geslapen en haar advies ter harte genomen. De makelaar afgebeld. Geen tweede vestiging in eigen beheer.

Vol vertrouwen heb ik haar training aangeschaft. Ik heb er geen moment aan getwijfeld of dit de goede keuze was. De training had meer waardevolle inhoud dan ik vantevoren had gedacht. Het heeft me een prachtige academy opgeleverd, waardoor ik mezelf online nog beter neer kan zetten. Tevens heb ik veel geleerd over het bepalen van de waarde die ik bied.

Onlangs zei Corine me: ‘Heb jij in de gaten dat jij nu al een half jaar het leven leeft dat je eigenlijk wilt? Je reist veel, je werkt meer online, je hebt meer vrijheid en meer winst’. Dat was een mega eye -opener.

Corine… is een kanjer, een visionair en leert je het nieuwe ondernemen. Ik kan het van harte aanbevelen om met haar in zee te gaan.

Yvonne

Van Bijbaan Naar Bedrijf

Het gaat heel goed met mij en mijn sportschool. Ik heb veel van de tips van Corine toegepast en het werkt. Zoals me richten op zaken die geld opleveren en andere zaken laten vallen. Dingen doen die IK zelf leuk vind. Mezelf specialiseren en richten op een specifieke doelgroep. Dit loopt goed mbt met projecten voor deze kwetsbare doelgroep. Maar het belangrijkste is tijd vrij maken voor mezelf en mijn man. Corine, je bent echt een topper!

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!