Tips om inkomsten te genereren naast je yogalessen!

You are here: Home / Blog / Tips om inkomsten te genereren naast je yogalessen!

Tips om inkomsten te genereren naast je yogalessen!

14 december 2019

In de gratis videolessen van “zakelijk zijn in yoga” vertel ik je alles over geldovertuigingen, maandomzetdoel bepalen en verdienmodellen.

Hierbij enkele tips wat je kunt doen om extra inkomsten te genereren.
Prachtige spullen uit India
Ira Nagel van Namasté Café importeert rechtstreeks uit India bij haar leveranciers, dus zonder tussenschakel mooie spullen. Ze kennen al hun leveranciers. En het mooie is: je kunt bij hen spullen afnemen. Waarom zou je het wiel weer opnieuw uitvinden als zij dat al gedaan hebben?

Ze verkoopt bijvoorbeeld mooie meditatiedekens (multi purpose, dus ook als sjaal, dekentje na yoga of dekentje op de bank te gebruiken).
Grand Foulards, roundies, chakra armbanden, handgeknoopte mala’s. Ze reizen ieder jaar naar India om nieuwe leveranciers te vinden en spulletjes in te kopen.

Ze gaan binnenkort weer nieuwe mala’s, chakra armbanden, grand foulards/doeken en roundies bestellen, dus mocht je interesse hebben, geef je aantallen dan tijdig door aan Namasté Café, zodat ze hier met de inkooprekening mee kunnen houden. Betaling geschiedt vooraf en is exclusief verzendkosten (6,95 tot 10 kilo).

            

Laat gerust even weten via info@namastecafe.nl of je interesse hebt om spulletjes af te nemen, wat zoal en de aantallen.

De Yoga International
Ik had het magazine Yoga International gevraagd of ze misschien wat magazine’s willen geven zodat ik deze kon verloten tijdens de challenge. Dit wilden ze wel maar dan alle 270 magazine’s voor iedere deelnemer naar mij. Maar dan moest ik ze versturen. Dus super aardig, maar vond ik iets te veel werk. Dus nu kun je een ambassadeurs link plaatsen op hun site. http://yoga-international.nu/ambassadeurs
Je krijgt dan een voordeliger abonnement voor je studio, mag op hun site met naam en logo en zelfs een blogartikel plaatsen. En je kunt goedkoper magazine’s inkopen om deze te verkopen in je studio.

Affilatielink
Dit is een persoonlijke link, ik heb m ook gekregen van de FeetUp. Ik doe dit alleen als het een product is waar ik echt achter sta. In oktober 2016 heb in hamburg een teacher training gedaan bij de FeetUp. Dit hoofdstandbankje is ontwikkeld door Kilian Trenkle. Ik ben ook FeetUp studio partner in Nederland.
Als iemand een feetup bankje via mij besteld op de website www.feetup.eu en de code “yogaboerderij” gebruikt dan krijgen ze gratis verzendkosten en 5 euro korting. Ik ontvang dan ook 5 euro ivm bemiddelinsgkosten.

Jip en Jan, Helen Purperhart
Het was een droom om een keer les te mogen geven bij De konigin van de kinderyoga. Ik heb Helen een bericht gestuurd en ze was direct enthousiast. Soms is het spannend om te vragen om ergens les te mogen geven of een workshop maar NEE heb je en JA kun je krijgen. Gewoon je stoute schoenen aantrekken en vragen. Als ik het niet gedaan had, had deze workshop er niet gestaan. Dus ik kan je ook echt adviseren om naar die ene school te gaan voor kinderyoga, bedrijf voor bedrijfsyoga of waar je ook maar graag les wil geven.

Van Bijbaan naar Bedrijf
Al een aantal mensen hebben een nieuwe stap gezet om 25 maart te starten met de online training “Van Bijbaan naar Bedrijf” of de andere trajecten.
We gaan tijdens de training kijken naar met wie je zou kunnen samenwerken en waar je nog meer inkomsten mee kunt genereren en wat je een goede prijs is om te vragen. We steunen elkaar in de besloten Facebook groep.
Mensen die al besloten hebben om mee te doen kunnen ook een persoonlijke vriendenlink (affilatielink) aanvragen en mocht een collega of vriend gebruik maken van hun vriendenlink dan kun je daar ook inkomsten mee genereren.
Dus direct je inleg in gedeeltes terug verdienen.


Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!