VIP traject

 – 3 maanden Individueel VIP traject – Start direct!

Wil je niet via de online training “Van Bijbaan naar Bedrijf” of in een groep, maak dan gebruik van dit speciale intensieve individuele traject met een één-op-één VIP dag waarin samen een plan van aanpak gaan maken voor je bedrijf en de juiste startegieën uitzetten helemaal op jou gericht met jouw wensen en de manier die bij jou past. Aansluitend twee Skypegesprekken verdeeld over de twee op volgende maanden om te kijken of je nog op de juiste koers zit. Je werkt exclusief met mij en hebt dus meer persoonlijke begeleiding. Wekelijks hebben we mailcontact.

Dit traject is voor jou als je snelle stappen wil maken met je yogabedrijf. Als je zichtbaarder wilt zijn maar je weet niet hoe, een idee hebt voor een nieuwe vorm van yoga/dienst/yogaretreat maar je weet niet waar te beginnen. Als je nieuwe ondernemersskills wilt leren. Zakelijker wilt zijn in Yogawereld. Een sparringspartner zoekt die objectief met je meekijkt.
Samen maken we een strategisch plan en stellen we doelen. Zodat je focus hebt en je punt op de horizon helder is. Ik help je met alle ins en outs mbt marketing en help je met het kiezen van het juiste verdienmodel. Doordat we samen heel gericht naar jouw situatie kijken, heb je overzicht en kun je sneller je doelen behalen en je plan realiseren. Zodat je gaat groeien met je yogabedrijf. Dit VIP traject start vanaf de VIP dag. Maar van te voren mail ik je enkele opdrachten zodat we direct aan de slag gaan op de dag zelf.
In dit traject zit:
– Vragenlijst om de vraagstelling helder te krijgen
– Opdrachten voorafgaand aan de VIP-dag
– 1 VIPdag van 10:00 – 16:00 inclusief lunch in Lelystad
– 2 één op één momenten met Corine via Skype
–  3 maanden lang , minimaal iedere week mailcontact om Corine op de hoogte te houden van je vorderingen en vragen te stellen.

Voor starten in de maand februari 2019 heb ik nog twee plekken vrij.

Voor starten in de maand maart 2019 heb ik nog één plek vrij.

Investering 1149,00 Excl BTW
of
3 mnd VIP en online training Van Bijbaan Naar Bedrijf 1599,00 Excl BTW

Voor meer informatie mail naar info@deyogabusinesscoach.nl zodat we een kennismakingsgesprek via Skype inplannen om te kijken of er een klik is van beide kanten.

6 maanden Individueel VIP traject – Start direct!

Wil je niet via de online training “Van Bijbaan naar Bedrijf” of in een groep, maak dan gebruik van dit speciale intensieve individuele traject met een één-op-één VIP dag waarin samen een plan van aanpak gaan maken voor je bedrijf en de juiste startegieën uitzetten helemaal op jou gericht met jouw wensen en de manier die bij jou past. Aansluitend vijf Skypegesprekken verdeeld over de vijf op volgende maanden om te kijken of je nog op de juiste koers zit. Je werkt exclusief met mij en hebt dus meer persoonlijke begeleiding. Wekelijks hebben we mailcontact.

Dit traject is voor jou als je snelle stappen wil maken met je yogabedrijf. Als je zichtbaarder wilt zijn maar je weet niet hoe, een idee hebt voor een nieuwe vorm van yoga/dienst/yogaretreat maar je weet niet waar te beginnen. Als je nieuwe ondernemersskills wilt leren. Zakelijker wilt zijn in Yogawereld. Je een sparringspartner zoekt die objectief met je meekijkt.

.
Samen maken we een strategisch plan en stellen we doelen. Zodat je focus hebt en je punt op de horizon helder is. Ik help je met alle ins en outs mbt marketing en help je met het kiezen van het juiste verdienmodel. Doordat we samen heel gericht naar jouw situatie kijken, heb je overzicht en kun je sneller je doelen behalen en je plan realiseren. Zodat je gaat groeien met je yogabedrijf. Dit VIP traject start vanaf de VIP dag.

Maar van te voren mail ik je enkele opdrachten zodat we direct aan de slag gaan op de dag zelf.
In dit traject zit:
– Vragenlijst om de vraagstelling helder te krijgen
– Opdrachten voorafgaand aan de VIP-dag
– 1 VIPdag van 10:00 – 16:00 inclusief lunch in Lelystad
– 5 één op één momenten met Corine via Skype
– 6 maanden lang , minimaal iedere week mailcontact om Corine op de hoogte te houden van je vorderingen en vragen te stellen.

Voor starten in de maand februari 2019 heb ik nog één plek vrij.

Voor starten in de maand maart 2019 heb ik nog één plek vrij.

Investering 1.999,00 Excl BTW
of
6 mnd VIP en online training Van Bijbaan Naar Bedrijf 2449,00 Excl BTW

Voor meer informatie mail naar info@deyogabusinesscoach.nl zodat we een kennismakingsgesprek via Skype inplannen om te kijken of er een klik is van beide kanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corine van Zoelen

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben Yoga Business Coach. Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen, maar die niet weten waar te starten.

Tevens ben ik integrale yogadocente voor volwassenen en yogadocent voor kinderen en tieners in de leeftijd van 4 tot 17 jaar bij de Yogaboerderij. Ik verzorg de lessen kinderyoga, tieneryoga, volwassenyoga, yoga light, Do-In yoga en Feetup yoga.

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen methode, Namasté. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren, dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en heb nu mijn eigen yogastudio. Het kan!
Met de juiste instelling en mindset kun jij dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor hulp. Via een online training “van bijbaan naar bedrijf”, LIVE trainingsdagen, persoonlijke coaching van drie of zes maanden of één jaar.

www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscaoch.nl

Lees HIER de ALGEMENE VOORWAARDEN

Corine van Zoelen – van Heerebeek

Horst 2617
8225 PA Lelystad
info@deyogabusinesscoach.nl
0320-412806 | 06-51874415

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!