1 op 1 VIP dag

Ik krijg steeds meer vraag van yogadocenten of ik één – op – één VIP dagen geef.
Ik vind het zelf ook prettig om de verdieping in te gaan met iemand maar wil ook graag dat jij een gewenst resultaat behaalt.
Ik hou van verbinding en wil graag persoonlijk betrokken zijn bij je groei. Zo is deze VIP dag met na 3 maanden een reflectiemoment ontstaan.

Over jou

Je bent yogaondernemer, yogadocent of hebt een eigen yogastudio maar weet even niet meer hoe nu verder.

Je bent op zoek naar uitleg over een bedrijf runnen, e-mail marketing, strategie, iemand die met je meekijkt naar je website en jouw strategie.

Je bent op zoek naar iemand die directe, eerlijke en praktische tips geeft, zodat je deze gelijk kunt toepassen.

Je bent op zoek naar een onpartijdig iemand die emotioneel niet betrokken is bij jouw bedrijf om te sparren.

Je hebt het zakelijk en privé enorm druk, waardoor je weinig tijd hebt om een online programma te volgen. Daarom vind je het fijn om één – op – één met mij te zitten, zodat je direct aan de slag kunt.

Je bent bereidt om te investeren in de groei van je yogabedrijf. Met mij als stok achter de deur, gaan we er samen voor zorgen dat deze investering je ook echt wat oplevert.

Hoe ziet onze samenwerking eruit?

1. Kennismakingsvragenlijst

Je mailt me voor een kennismakingsgesprek en ik stuur je een vragenlijst zodat ik kan inschatten of ik de juiste persoon ben die je zoekt.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we of er een klik is van beide kanten en bekijken we waar je behoefte ligt en wat je doelen zijn tijdens onze één – op – één VIP dag. Het kennismakingsgesprek vindt plaats via ZOOM/Facebookmessenger bellen of Whatsapp videobellen.

3. Vragenlijst voor aanvang van de VIP dag

Ik stuur je een vragenlijst zodat we beide weten wat het doel is van de VIP dag. Op deze manier kan ik me voorbereiden en ook al  “huiswerk” geven voor aanvang van de dag.

4. één – op – één VIP dag

Samen gaan we tijdens deze dag grote stappen zetten. Aan de hand van het kennismakingsgesprek maak ik een training die voor jou op maat. We bespreken dat waar jij behoefte aan hebt. Dit kan je website, mailingsysteem, marketing of strategie zijn. Deze dag is op mijn kantoor in Lelystad.

5. Drie maanden lang wekelijks een mail.

In deze wekelijkse mail staan vragen voor jezelf met betrekking tot doelen en reflectie.

6. Reflectie gesprek

Na 3 maanden is er nog een reflectiegesprek van 45 minuten. Hierin breng je me op de hoogte van alle stappen die je hebt genomen en is er nog een mogelijkheid om vragen aan mij te stellen. Deze vindt plaats via ZOOM/Facebookmessenger bellen of Whatsapp videobellen.

Praktische informatie 

Dit is een één–op–één VIP dag
De VIP dag is van 10:00 – 16:00 uur inclusief Lunch en een pauwergesprek 1-op1 van 45 minuten na 3 maanden om te kijken of je alle plannen hebt uitgewerkt.
De VIP dag is bij mij op kantoor in Lelystad, direct achter het station en er is genoeg parkeergelegenheid.
Je investering is 1.249,00 Euro, excl BTW en eventuele reiskosten.

Vanaf 1 februari 2022 is het weer mogelijk om een VIP dag in te plannen.
Ik bied een VIP dag ook aan in combinatie met de training “van yogadocent naar online yogadocent” vraag dan naar de combiprijs.

Voor meer informatie mail naar info@deyogabusinesscoach.nl zodat we een kennismakingsgesprek via Zoom inplannen om te kijken of er een klik is van beide kanten.

 

Vragen mbt de één-op één VIP dag

Vooraf een kennismakingsgesprek van max 45 minuten, De VIP dag van 10:00 – 16:00 en een reflectiegesprek  van 45 minuten na 3 maanden.

Dat klopt, maar het is een investering in jezelf. Je hebt al veel geld geïnvesteerd om kennis te vergaren over de yoga filosofie, anatomie en didactiek. Nu is het tijd om dit te investeren in jezelf, zodat je jezelf laat zien en je genoeg yogaleerlingen krijgt om je kennis aan over te dragen. Zodat je genoeg inkomsten genereert. Als yogaondernemer ga je jezelf serieus nemen en je bedrijf gaat verder groeien. Vraag jezelf af wat het je gaat kosten als je doorgaat zoals je nu bezig bent.

In totaal zijn er drie contactmomenten. We starten met het kennismakingsgesprek, hierna zal de VIP dag plaats vinden. Na 3 maanden is er een reflectiegesprek.

 

Of je nu starter bent of een doorgewinterde yogaondernemer. We kijken naar jouw bedrijf en waar jij op dat moment behoefte aan hebt.
Ik ga in op jouw behoeftes en wensen zodat iedere dag uniek in zijn soort is en op maat gemaakt.
We kijken naar de strategieën die voor jou nu belangrijk zijn. Het is altijd goed om met iemand te sparren en plannen om te zetten naar doelen.

Ja, dit zijn bijscholingskosten dus kun je opvoeren bij de belastingen.

Ik vind het fijn dat jij alles uit dit VIP traject haalt. Daarom wil ik 100% persoonlijk betrokken zijn bij onze samenwerking.
Je hebt persoonlijk contact met mij en niet met een andere coach of assistent.
Dit kan ik alleen maar doen door bewust keuzes te maken en vandaar dat dit maar enkele keren per maand is en dus niet meer.

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!