Volle maan en terugblik 1e kwartaal!

You are here: Home / Blog / Volle maan en terugblik 1e kwartaal!

Volle maan en terugblik 1e kwartaal!

1 augustus 2020

As woensdag 8 april is het volle maan om 04:36 uur. Petra Stam schrijft het volgende.

“Deze volle maan is de Eimaan en heeft het thema ‘zorg en bescherming’.
In de natuur is het nieuwe leven nog kwetsbaar, ook als het nog niet (helemaal) zichtbaar is. Ondanks de stijgende temperaturen kan er zomaar ineens weer een dag met vorst aan de grond zijn. Ook voor ons is dit een thema in deze tijd en in deze wereldsituatie: de zorg draait overuren, wij beschermen ons extra en zorgen voor onszelf en anderen. Stappen naar buiten zetten, zichtbaar worden, dat gaat gewoon door in de natuur, terwijl wij juist zijn aangewezen op onze binnenwereld: thuis zijn en/of tijd maken om je op jezelf af te stemmen en naar je innerlijke stem te luisteren. Misschien voel je je tegengehouden, beperkt, maar dit is juist ook een mooie kans om vanuit verstilling dichter bij je ziel(sverlangen) en dromen te komen. In deze tijd van hectiek, onduidelijkheid en misschien ook angst, is de grootste wegwijzer je intuïtie. De stem van je intuïtie kun je horen door je af te stemmen op jezelf, in rust, neutraal en via je hart.
Tijdens de volle maan gaat de energie naar buiten, voel je wat er te vieren valt. Misschien kun je dat niet te uitbundig doen, maar wat je wel kunt doen, is vorm geven aan je inspiratie, nieuwe inzichten of doelen. Sta niet stil, maar weeg af wat voor jou waarheid is en help die mee te creëren. Voel wat voor jou de balans is tussen innerlijk weten en uiterlijke actie, tussen trouw zijn aan jezelf en luisteren naar een ander.
De volle maan staat in Weegschaal. Mercurius in Vissen maakt dat je meer op je gevoel en op je ingevingen dan op je verstandelijke capaciteiten kunt vertrouwen. Zie en luister; verbind de puntjes met elkaar en luister dan naar wat er van binnenuit komt. Wat zegt de buitenwereld en wat zegt jouw gevoel? De Zon in Ram geeft energie en daadkracht.”

Terugblik 1e kwartaal:

De volle maan is ook altijd prettig om stil te staan en te reflecteren. Het is dus ook goed om stil te staan bij wat er is geweest in het 1e kwartaal en of je plannen nog kloppen voor het 2e kwartaal.
– Wat heb je het 1e kwartaal gedaan/neergezet?
– Waaraan heb je je tijd besteed?
– Welke resultaten qua omzet en winst heb je behaald?
– Wat had je willen doen maar heb je niet gedaan en waarom niet?
– Wat had je beter kunnen doen?
– Wat pas je aan voor de plannen het komende kwartaal?

Vooruitblik 2e kwartaal:

– Bepaal je doelen voor het 2e kwartaal, juist nu in corona tijd.
– Wat ga ik wel doen wat ga ik niet doen?
– Hoe kun je je eigen ideeën laten uitkomen en perfectioneren?
– Waar ga ik mijn werktijd/vrije tijd aan besteden?
– Aan wie of wat ga ik extra zorg en aandacht geven en aan wie of wat minder of niet meer?
– Welke dromen, voornemens of wensen wil je extra goed beschermen?
– Hoe kun je nu praktisch de eerste stappen zetten om je plannen uit te voeren?
– Hoe wil ik me het komende kwartaal voelen?
– Wat vind je belangrijk?

Ik krijg mailtjes van docenten en coaches of ze nog in mogen stappen in de training Van Yogadocent Naar Online Yogadocent . Ze wilden nog even langer nadenken. Dit begrijp ik. Het is niet niks in deze tijd. Ik wil ook niet pushen met een bepaalde datum. Uiteindelijk doe je het zelf in je eigen tijd en tempo. Dat is het voordeel van online. Het maakt niet uit wanneer je start. Ik vind het wel fijn om met een groep te starten zodat er juist de verbinding en het groepsgevoel van “we doen het samen” ontstaat. Want samen zijn we sterker. Dat is de reden van de datum. Ik help hiermee ook vaak om de keuze ook echt te maken.
Ik was al aan het twijfelen en gisterenochtend 5 april deed ik mee met de wereldmeditatie van 4:45-5:05 en ik voelde heel sterk de verbinding met iedereen. Alle lichtpuntjes/lichtwerkers op aarde. Ik heb besloten om te pagina online te laten staan tot en met eind april zodat als jij voelt dat je er klaar voor bent je tot en met 30 april kan instappen. Check de site: https://www.vanyogadocentnaaronlineyogadocent.nl/

Mail me via info@deyogabusinesscoach.nl als je vragen hebt met betrekking tot de training.

Ik wens je een fijne volle maan as woensdag.
Blijf bij jezelf, jouw intuïtie. Zorg voor elkaar en voor een goede weerstand. Bescherm je energie, je dromen en wensen extra goed. Ga voor jouw zielsmissie hier op aarde. Ik help je hier graag bij.

Namasté

Hier vind je me op INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

PS: Wil je werken aan jouw bedrijf (VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF ) of aan je online yogabedrijf ( VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT )? Of liever samen met collega ondernemers in de BUSINESS SATSANG Mastermind?  Ik help je graag. 🙂

 

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!