Volle maan van 21 maart en de stappen de juiste stappen die erbij horen.

You are here: Home / Blog / Volle maan van 21 maart en de stappen de juiste stappen die erbij horen.

Volle maan van 21 maart en de stappen de juiste stappen die erbij horen.

16 januari 2020

Het is weer volle maan. Petra Stam schrijft hierover:

“Als je de afgelopen maanden doelen en wensen hebt gesteld, voel je nu wellicht de drang om de eerste stappen te zetten. De natuur laat zien dat het een goede tijd is om naar buiten te treden met nieuwe plannen, maar tegelijk toont zij ook dat het nieuwe nog kwetsbaar is. Bekijk wat haalbaar is, wat belangrijk voor jou is en wat je eerste stappen zullen zijn.

Hoe kun je samenwerken met jezelf en je energie gericht gebruiken? Leef volgens je opgedane kennis en weten. Het thema ‘een oude wond helen’ kan op verschillende manieren opspelen. Uranus heeft een positieve invloed op dit proces: je kunt plots een doorbraak ervaren of er kan onverwacht hulp op je pad verschijnen. Pak steun en hulp aan – je hoeft niet alles zelf te doen!”

Mocht je als yogadocent de wens hebben om een eigen online yogaprogramma te maken dan is het dus goed om nu de eerste stappen te zetten. Want het is nu juist een goede tijd om met je plannen naar buiten te treden. Dit hoef je niet alleen te doen. Dit is mogelijk met mijn steun. Vanaf 21 april ga ik starten met de online training “van yogadocent naar online yogadocent” Een unieke training. Waarin ik je coach bent qua opbouw, strategie en marketing EN er hulp is qua techniek van de salespagina en je eigen online academy.

Meer informatie vind je op;  VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT.

Ben jij een voorloper en doe je mee?

Verder schrijft Petra:  “Zorg goed voor jouw zielsverlangen en bescherm je wens, droom of ideaal. Bekijk wat belangrijk is voor jou en wat je eerste stappen zullen zijn. Kun je het aan als er een negatieve reactie komt? Sta je stevig genoeg om bij jezelf te blijven als er tegenwind komt? Ruim overtollige dingen op, zorg goed voor je lichaam, zuiver je gedachten. Zorg goed voor jezelf.

Dit zijn precies de zaken die ik ga behandelen tijdens de GRATIS ONLINE CHALLENGE VOOR YOGADOCENTEN. “Van Yoga-lijder naar Yoga-leider”. We starten binnenkort. We hebben het over jouw waarden, jouw angsten, je wensen en hoe jij gaat staan als een echte leider in je eigen yogabedrijf.

Meer informatie vraag je aan via de mail info@deyogabusinesscoach.nl

Namasté,

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!