Er is steeds meer vraag naar online yoga!

You are here: Home / Blog / Er is steeds meer vraag naar online yoga!

Er is steeds meer vraag naar online yoga!

16 januari 2020

Er is steeds meer vraag naar online yoga. Vanuit leerlingen die bij je op les zitten en graag naar je stem luisteren als ze willen slapen.Van mensen die bij je op retreat geweest zijn maar je studio te ver weg is om op les te komen. Van mensen die voor hun werk in het buitenland zijn en daarom niet op les kunnen komen.  Van alleenstaande moeders die geen oppas hebben en thuis yoga willen volgen.

Ik zie dan ook meer vragen van yogadocenten voorbij komen bij diverse yogadocenten Facebook groepen die “iets” online willen doen. Maar iets online doen is vaag. Dus het is belangrijk om te zorgen dat je plan hebt met wat je neer wil zetten en wie je wil bereiken. Tevens zie ik technische vragen over audio’s en video’s. Maar met alleen audio’s of vidoe’s opnemen ben je er nog niet. Wil je zorgen dat je echt een goed online product of dienst neer zet dan komt er wel wat meer bij kijken. Je moet helder hebben wie jouw ideale online yogaleerling is, waarom jij dit graag wil, wat is jouw drijfveer, een dosis doorzettingsvermogen en je moet een plan hebben hoe je het gaat aanpakken. Marketing en strategisch alles uitwerken EN natuurlijk inzetten. Dit allemaal naast je yogakennis.

Ik zie vele docenten die veel kennis hebben maar niet weten hoe ze zich “moeten” vermarkten en dit is zonde want hierdoor lopen ze leerlingen mis en brengen ze aan minder mensen hun boodschap en kennis over dan ze graag willen.
Sinds september 2015 ben ik bezig om zichtbaar te zijn op internet en social media en om mijn online yogaprogramma’s neer te zetten. Wat je aandacht geeft groeit en inmiddels heb ik al vele online yogaprogramma’s verkocht. Hierdoor kreeg ik vele vragen van yogadocenten hoe ik dit deed en daarom begeleid in nu al sinds februari 2017 yogadocenten met hun bedrijf en met het ontwikkelen en aanbieden van hun online yogaprogramma.

Ik vind het dan ook super fijn dat als er een oproep is in een Facebookgroep dat docenten die ik begeleid heb mijn naam noemen en vertellen hoe blij ze zijn geweest met mijn hulp en kennis. Social media is toch de nieuwe “mond tot mond reclame”.

   

Enkele reacties van de yogadocenten die meegingen naar Madeira bij het Yoga Business Retreat mbt mijn coaching zijn:

Angelique MonteiroDe reis was in een woord FANTASTISCH! Echt “once in a lifetime!” De coaching was heel leerzaam en verhelderend! De reis heeft me geleerd dat ik vaker voor mezelf mag kiezen en heeft mij nieuwe inzichten gebracht. Het heeft me handvatten gegeven om mijn bedrijf beter te structureren en organiseren en om nieuwe dingen te blijven leren. Ik heb nu al zin heb om aan 2019 te beginnen!”

Aletta van Oostveen – www.yogaletta.nl – “Ik ben meegegaan met het yoga business retreat omdat ik erg blij ben met Corine als yoga business coach en graag samen met haar en andere yogadocenten AAN mijn bedrijf wilde werken op afstand, in een prettige omgeving 🙂
Ik wist niet wat ik mij moest voorstellen van het coaching gedeelte, maar vertrouwde er volledig op dat Corine precies voelt wat er nodig is. Tegelijk had ik een heerlijke reis waarbij ik mijn passie voor yoga en pilates kon delen.
De coaching was goed opgezet, met visualisaties en brainstorm-sessies, op zoek naar je pijnpunten, missie en actiepunten. Nu ben ik uitgerust terug en gelijk een stap verder in mijn persoonlijke ontwikkeling, wat mijn bedrijf ook goed zal doen. Ik zie het licht in mij(n) zelf, en… het ligt in mijzelf! Mijn agenda voor nu t/m 2019 ga ik inplannen en ik heb er zin in!!!  Dank je wel, Corine, voor een heerlijke, fantastische en inzicht-gevende week!”

Wil je ook door mij gecoacht worden mbt jouw yoga bedrijf?

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

Als je dit wil leren mail me via info@deyogabusinesscoach.nl voor een kennismakingsgesprek.

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op twitter, instagramyoutubeLinkedIn, en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!