Antwoorden op alle vragen over “Van Bijbaan naar Bedrijf”!

You are here: Home / Blog / Antwoorden op alle vragen over “Van Bijbaan naar Bedrijf”!

Antwoorden op alle vragen over “Van Bijbaan naar Bedrijf”!

14 december 2019

Ik krijg mailtjes binnen met allerlei vragen over de online training “Van Bijbaan naar Bedrijf”. Ik denk dat de vragen en antwoorden ook interessant zijn voor jou, dus zal ze hieronder opschrijven. Vanavond geef ik ook een Q & A webinar.

De meest gestelde vragen en antwoorden:
Je schrijft dat het belangrijk is om je mailinglijst te laten groeien. Ik heb nu 150 mensen op mijn lijst staan. Is het beter om bij je terug te komen als ik er 500 heb?
Nee, juist dan is het goed om nu al mee te doen. Als het je tot nu toe nog niet gelukt is om die mailinglijst te laten groeien wat ga je dan nu doen om te zorgen dat het wel lukt? Ook hierbij ga ik je helpen. The money is in the list. Hoe meer mensen op je lijst hoe meer bereik. Ze hoeven niet nu al bij je op yogales te komen. Als ze vaker van je gehoord hebben dan komen ze als ze er klaar voor zijn en het hun tijd is. Dan is het wel fijn dat ze je al “kennen” via de mail.
Ik ben in december begonnen met mijn website en zit nu na drie maanden op 478 yogadocenten op mijn mailinglijst. Daar ben jij er één van.

Ik heb geen tijd om deze training te volgen?
In de online training leer ik je om balans tussen werk en privé te creëren. Juist als yogadocent weet je hoe het “hoort” maar omdat je zo graag de ander wil helpen. Vergeet je jezelf. Je energie niveau bepaald je geldniveau. Zorg dat je kieskeurig blijft aan wie jij je energie geeft. De energievreters of de mensen waar je energie van krijgt.

Mijn Yogaschool loopt goed, ik heb 15 groepen, deze zitten vol, waar kan jij me nog bij helpen?
Ik heb sinds ik online yogales geef mijn passieve inkomsten. De fysieke inspanning is gedaan. De video’s zijn klaar, en worden afgenomen. Het maken van een online programma is heel veel werk en heeft ook echt minimaal zes maanden nodig wil je dit goed neerzetten maar als het staat, dan staat het en is het een kwestie van promoten op social media en via je nieuwsbrief. Vandaar dat het fijn is als je nieuwsbrieflijst groot is 😉 .
Ik heb in het laatste anderhalf jaar zoveel geleerd op het gebied van marketing, online ondernemen, grootser denken en manifesteren. Ik wil dat jij dit ook gaat doen. Zo krijg je een nog groter bereik en kun je je missie nog beter uitdragen.

Hoelang duurt deze training en wat als ik het tempo te hoog vind? 
Het online programma duurt in totaal 7weken. Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module.
Een Module vol video’s, tips, tools en een leerboek en werkboek waarin jij voor jezelf alles uit kan werken. De leerboeken en werkboeken kun je downloaden. De video’s blijven een jaar beschikbaar. Het fijne aan online is dat je het kunt bekijken in jouw tijd en jouw tempo.

Corine, ik wil graag één-op-één aandacht en begeleiding van jou?
Als je kiest voor de online training “Van Bijbaan naar Bedrijf”  meld je je aan voor de besloten Facebook groep. Ik zal zelf actief zijn in de groep en je vragen beantwoorden.
Heb je behoefte aan meer (specifieke en individuele) ondersteuning van mij dan kun je kiezen voor het 3-maanden traject met twee Q & A webinars waarin ik verschillende vragen behandel, vijf éen-op één Skype gesprekken met mij en twee samenkomstdagen. Één aan het begin van het traject en één aan het einde.
Heb je behoefte hebt aan nog meer (specifieke en individuele) ondersteuning van mij dan kun je kiezen voor het 6-maanden traject met twee Q & A webinars waarin ik verschillende vragen behandel, zes éen-op één Skype gesprekken met mij, twee samenkomstdagen en een één-op-één samenwerkdag waarin we gaan knallen om de laatste puntjes op de i te zetten. (Alleen op basis van een kennismakingsgesprek. Mail hiervoor naar info@deyogabusinesscoach.nl )

Hoe kan ik deze online training verwerken in mijn administratie?
Je kunt deze online training inboeken als zijnde  “studiekosten”’ binnen je administratie en je kan de BTW aftrekken of terug vorderen.

Ik wil er nog even over nadenken, tot wanneer kan ik me inschrijven? 
Je kunt je nog tot morgenavond 24 maart 23.59 inschrijven. Zaterdag 25 maart starten we.

Hoeveel tijd gaat het programma me kosten?
Gemiddeld twee à drie uur per week. Je kiest zelf hoeveel tijd je wilt besteden aan de opdrachten in je werkboek.

Wat gebeurt er na afloop van de zeven weken?
Na zeven weken heb je een goede start gemaakt met je missie en je doelen en ga je die verder uitwerken. Het stopt niet bij deze zeven weken. Jij en je bedrijf blijven in ontwikkeling. De filmpjes blijven één jaar beschikbaar en je blijft toegang houden tot de facebookgroep zodat je elkaar nog steeds kunt blijven ondersteunen.

Ik vind het een pittig bedrag.
Dat klopt, maar het is een investering in jezelf. Je hebt al veel geld geïnvesteerd om kennis te vergaren over de yoga filosofie, anatomie en didactiek. Nu is het tijd om dit te investeren in jezelf, zodat je jezelf laat zien en weet hoe je al je kennis moet vermarkten. Zodat je genoeg yogaleerlingen krijgt om je kennis aan over te dragen en je inkomsten genereert.

Wat heb ik nodig?
Je hebt een laptop, Ipad of computer nodig en WIFI om de filmpjes te bekijken. Een printer om de werkboeken uit te printen en een pen om de opdrachten uit te werken.

Kan ik de online training ook in termijnen betalen?
Ja, dit kan in overleg. De betaling bestaat dan uit twee termijnen.

Hoe ziet de training eruit?
De online training “van Bijbaan naar Bedrijf” en de beide trajecten met meer persoonlijke begeleiding van drie of zes maanden heb ik uitgeschreven op de website en deze bevat diverse werkvormen.
Als je alle modules hebt doorlopen heb je zóveel kennis opgedaan en zoveel geleerd over jezelf en je yogabedrijf!
Je zult alles stapje voor stapje toe gaan passen, precies daar waar jij aan toe bent, en wat je op dat moment aan kunt.

Ik heb al zoveel geprobeerd, kun je mij garanderen dat mijn studio gaat lopen?
Nee, ik kan helaas geen garantie geven voor jouw yogastudio en omzet.
Ik deel al mijn kennis met je en geef je heel veel tips en tools om in te kunnen zetten in jouw yogaonderneming maar je moet het wel zelf uitvoeren. Echt DOEN!
Je krijgt ontzettend veel steun van mij en de andere deelnemers. Zij zitten in hetzelfde proces en worstelen met dezelfde zaken. Maar we gaan ook samen onze successen vieren en in een positieve sfeer aan je bedrijf werken.

Ik wil eerst mijn website op orde hebben en dan kom ik terug is dit goed?
Er is altijd een reden om nog niet te starten. Net zoals je mensen hebt die op yogales willen komen en één keer zijn geweest en zeggen “ik kan het zelf en ga het verder thuis proberen want het komt me nu niet uit. Eerst wil ik nog tien kilo kwijt, meer rust op mijn werk of beter slapen. Maar dat bereik je door YOGA.
Dit is ook zo met yogadocenten. Ze willen verder maar ze zeggen ik wil eerst mijn mailinglijst op orde hebben, eerst mijn website in de lucht, het logo klaar en dan pas ga ik het traject aan.
Maar net als die yogaleerling die een stok achter de deur nodig heeft om iedere week naar een les te komen. Zo is het ook met dit traject. Ik ben jouw stok om te zorgen dat je meer adressen krijgt om te zorgen dat je website op en top wordt, dat er een logo komt, dat als je online les wil geven dat dat programma er komt.
Om te zorgen dat je stopt met sjouwen met matjes van plek naar plek en er voor gaat en je eigen studio heb met alle gemak van dien.
Ik help je om te stralen en zorgt dat je je droom gaat verwezenlijken.
Je moet het zelf Doen, actie ondernemen, tijd vrij maken in je agenda om er mee aan de slag te gaan door te werken aan je bedrijf ipv in je bedrijf en maar door te rennen.
Als je doet wat je deed dan krijg je wat je altijd kreeg.
Dus als je denkt JAAA ik wil met Corine in zee, neem de boot en vaar met met mee.
Het is jouw reis, ik begeleid je graag
Zodat ik je kan helpen om te ondernemen vanuit een ander niveau, andere mindset, het echte ondernemen.

Dé kracht van de online training is de Namasté methode. We gaan kijken wie jouw iedeale droomleerling is, wat jouw missie is, en welk product, les, yogareis, online programma je wilt gaan uitwerken.
Ik nodig je uit om te voelen of de zeven weken online training bij je past. Of dat je liever voor het drie of zes maanden traject gaat.

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Bron foto: http://www.bloemingdael.nl

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!