Vrouwelijke ondernemers bij en voor elkaar!

You are here: Home / Blog / Vrouwelijke ondernemers bij en voor elkaar!

Vrouwelijke ondernemers bij en voor elkaar!

14 december 2019

Op 16 maart j.l. had ik een extra trainingsdag samen met andere vrouwelijke ondernemers. Het werd georganiseerd door Maaike Bruggeman.
Ze werd 40 en wilde dit vieren met haar VIP klanten. Zelf heb ik ook een Vip één – op één dag bij haar gedaan. Deze dag heeft me veel inzichten en strategie opgeleverd. Ik wil blijven leren van de besten. En investeer hiervoor ook in mezelf. We hadden lekkere taartjes en een heerlijke lunch in Simone’s Dream in Apeldoorn.

Deze dag werden we direct aan het werk gezet door wat op te schrijven over onszelf. Iedereen vertelde over haar kwaliteiten en we gingen dit aan elkaar presenteren.

We kregen een workshop van Jolanda over Succesvol Bloggen en van Wendy over Facebookmarketing. Het was een interessante en gezellige dag met alleen maar vrouwelijke ondernemers.

Marleen Sahetapy heeft die dag prachtige foto’s gemaakt.

Het is altijd fijn om met gelijkgestemden te zijn en de dingen waar je als ondernemer tegen aan loopt te delen. Dit is als Yogadocent precies zo. Ik overleg met collega yogadocenten ook over zaken als aangepaste houdingen voor leerlingen met bepaalde lichamelijke klachten, bijscholingen e.d. Waarom overleg je over ondernemersdingen dan minder met elkaar als yogadocent. Omdat ik heb gemerkt dat er een soort taboe heerst op yoga/spiritualiteit en geld verdienen. Dit is de reden dat ik het belangrijk vind om niet alleen op yogagebied mezelf te ontwikkelen maar ook om me zakelijk te ontwikkelen want hoe vermarkt je jezelf zodat iedereen weet dat jij al die kennis hebt.

Als vrouwlijke ondernemers moeten we elkaar steunen. Er zijn voor elkaar en elkaar promoten.
Zo schreef ik eerder dat Steffi de Pous, yogadocent uit Amsterdam een stichting heeft opgericht Because we Carry waarmee ze vluchtelingen en zwerfhonden in Lesbos helpt. Haar missie is dat we allemaal gelijk zijn. Er zijn geen landgrenzen we zijn allemaal wereldburgers. Ik vind haar een kanjer. Zij is de vuurtoren/het lichtpuntje in een donkere periode in hun leven. Namens iedere deelnemer die meedoet met online trainig “Van Bijbaan naar Bedrijf”  heb ik een bedrag overgemaakt. Van yogadocenten voor een yogadocent.
Gisteren was het twee jaar geleden dat Steffi samen met haar hondje Shanti een heerlijke yogales gaf bij mij in de Yogaboerderij. Hoe mooi is het dat ik gisteren 450 Euro heb overgemaakt aan haar stichting namens De Yoga Business Coach.

Ik zal Steffi en haar stichting blijven steunen met eventuele nieuwe trajecten vanuit De Yoga Business Coach.

Fijne dag!

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!