Wat doe jij iedere ochtend?

You are here: Home / Blog / Wat doe jij iedere ochtend?

Wat doe jij iedere ochtend?

16 januari 2020

Wat doe jij iedere ochtend? Heb je een ochtend ritueel? Wist je dat de meeste succesvolle mensen zoals Oprah, Tony Robbins en Richard Branson naast dat ze allemaal een druk leven leiden ook allemaal vroeg opstaan en de dag starten met een uur voor zichzelf?

Vorig zomer ben ik begonnen met mijn ochtendritueel verder ontwikkelen. Naast dat ik mediteerde en mijn eigen yoga practise deed breidde ik het uit. Dit heeft zoveel impact gehad op mijn bedrijf. Ik had een uitverkocht Yoga Business Event, heb nog meer yogadocenten kunnen helpen met hun missie zodat ik indirect meer yogaleerlingen kennis laat maken met yoga. Mijn yogadocententeam binnen de Yogaboerderij is uitgebreid en ik voel me energieker en heb nog meer focus. De 6 stappen die ik heb geleerd wil ik graag met je delen. Ik zie dat veel yogadocenten yogales geven naast hun baan, een gezin hebben, bijscholing volgen en van hot naar her vliegen om hun leerlingen balans en rust te bezorgen. De balans, het tijdsmanagement, de focus en concentratie bij hen zelf is weg. Ze geven nog meer les en belasten hiermee hun lichaam. Ik wil je graag leren hoe je in de ochtend een pas op de plaats maakt, stil staat bij de dag die voor je licht, dat je die mag uitpakken als een cadeautje, mag ontvangen. Dat je leert afstemmen op de energie van de dag zodat je merkt dat de dag veel soepeler verloopt en je meer kunt presteren in één dag, één week en moet je nagaan in één jaar.

Dit ga ik je allemaal leren in de 7 daagse online training “RECEIVING THE DAY CHALLENGE”. In 7 dagen zorg ik dat je je eigen ochtend routine ontwikkeld door zes eenvoudige stappen.

Yoga Business Event
Het Yoga Business Event is dit jaar op zondag 23 september. Het wordt een dag met aandacht voor jou, jij mag ontvangen. Vorig jaar was het echt fantastisch. Er zijn nieuwe contacten en mooie samenwerkingen ontstaan, mindset veranderingen, plannen die gemaakt zijn door vele en inmiddels uitgevoerd. Een dag vol met impact.

Privacyverklaring:
Vorige week heb ik mijn privacyverklaring gemaild. Alleen de link werkte niet. Excuses. Dus bij deze nog een keer.
Hier vind je drie verklaringen van mijn 3 verschillende bedrijven (De Yoga Business Coach, de Yogaboerderij – online en De Yogaboerderij – de studio) onder elkaar.

Fijne dag!

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

PS: VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT KLIK HIER.

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op instagram, LinkedIn, Facebook, youtubeen twitter.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!