Wat ik zoal doe?

You are here: Home / Blog / Wat ik zoal doe?

Wat ik zoal doe?

14 december 2019

“Corine Wat doe jij zoal de hele dag? Ik zie zoveel voorbij komen.” Deze vraag krijg ik regelmatig maar mijn week is heel afwisselend. Ik doe wat ik het liefste doe , mensen helpen en begeleiden in hun proces. Dit deed ik als leerkracht op een baissischool bij kinderen, bij de yogaleerlingen in de Yogaboerderij en nu ook bij de yogadocenten die ik begeleid als Yoga Business Coach.

Ik zal je een kijkje geven in de afgelopen twee weken:

Een dagje naar Groningen voor een VIP dag met Joost en Liana. We hebben heel hard gewerkt en plannen gemaakt voor hun online programma.  Er zijn veel yogi’s die last hebben van hand- en polsklachten doordat ze verkeert in een houding staan. Joost is ook fysiotherapeut en samen met Liana doen ze nu onderzoek over hand en polsklachten. Ze hebben een enquête gemaakt. Fijn als je deze wil invullen via deze LINK.
Ze zijn heel kundig ensamen geven ze ook anatomie lessen aan yogadocenten.

Ik was in Berg en Dal bij een Evenement van Jeanet Bathoorn. Hier kwamen 50 ondernemers bij elkaar om te werken aan hun bedrijf en om te netwerken. Jeanet had mij gevraagd of ik een energizer wilde doen voor de groep na de pauze. Ik heb wat leuke yoga oefeningen bedacht die gericht waren op haar ondernemerschap.

Ik had samen met Maroesja Grabijn een trainingsdag voor de yogadocenten die ik op dit moment begeleid in het traject “van yogadocent naar online yogadocent”. We werkten aan onze why zodat we nog dieper tot de essentie kwamen van ons bedrijf.

Een VIP dag met studio eigenaresse en therapeut Annemarie Braun. Ze heeft een prachtige yogaschool in Bodegraven, waarin we ook hebben gewerkt aan de planning en voorbereiding van haar online programma.

Zelf vind ik het ook fijn om te sparren en te werken aan mijn bedrijf en dit heb ik gedaan met mijn Business coach Reggie Nelissen. Ieder bedrijf blijft in ontwikkeling. Wat bij de yoga ook geldt. Je bent leerling en leraar. Dit geldt overal. Ik blijf mezelf ook steeds ontwikkelen bij nieuwe coaches, ga naar events en volg webinars. Samen met Reggy heb ik mooie plannen gemaakt om verder uit te werken zodat mijn bedrijf nog verder groeit.

Een workshop Crticial Alingement van Irene Vos die net haar online critical alingment programma heeft gelanceerd. Je kunt nog meedoen. HIER vind je de aanmeldlink.

En een heerlijk dagje rust en langer in bed blijven liggen omdat mijn dochter ziek werd en ik hierdoor ervoor koos om thuis te blijven en de boel de boel te laten.

Tussen de bedrijven door voer ik Skype coachings sessie met de yogadocenten die ik begeleid en ben ik alles aan het klaarzetten voor de online training “Van Bijbaan Naar Bedrijf”. Hiervoor ben ik ook alles aan het bijwerken en zorgen dat het up to date blijft. Reeds 70 yogadocenten gingen je voor doe jij ook mee? Meer informatie vind je HIER.

Wat ik al schreef, ik doe wat ik het liefste doe. Mensen helpen en dit kan op allerlei manieren. Ik geloof ook dat als je doet waar je hart ligt je ook geholpen wordt om je weg te bewandelen.  Doe jij waar je vrolijk van wordt? Wat doe jij zoal de hele dag? Ik hoor het graag.

Namasté,

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!