Wat kun jij bijdragen aan dit netwerk?

You are here: Home / Blog / Wat kun jij bijdragen aan dit netwerk?

Wat kun jij bijdragen aan dit netwerk?

29 maart 2022

Wat kun jij bijdragen aan dit netwerk?

“Corine, jij kent veel mensen, ken je een au pair die wil werken voor een gezin met 3 kinderen?”
“Corine, ik wil graag een Zen schilderij, ken je een goede schilder?”
“Corine, ik werk voor een theater en we hebben binnenkort een voorstelling over mindfulness en wil je dit meenemen in je nieuwsbrief?”
“Corine, jij kent veel ondernemers weet je waar ik een kauwgom van de grond schraap apparaat kan huren?”

Dit zijn enkele vragen die wel eens heb gekregen. Ik dacht dan altijd hoe komen ze erbij om het aan mij te vragen. Ik geef altijd antwoord, of ik nu kan helpen of niet.
Een aantal jaren daarvoor kreeg ik ook dit soort vragen en ging ik mee op zoek voor ze, tja ik ben een 1/3 in mijn human design en staat voor de onderzoeker. Mijn business coach gaf me aan dat ik geen Google was en mensen zelf ook op onderzoek mochten gaan. Ja dat was waar. Maar wat is dan de reden dat ze het aan mij vroegen?

Door de 1/3 loop ik wel vaak voorop en bouw ik een netwerk en ken ik veel mensen en mensen kennen mij. Ze zien het nog anders en staan nog niet open voor mijn denkwijze. Zoals dat ik yoga prettig vond, vegetariër was, online yogales ging geven en me uitsprak tegen de maatregelen.
Ik moet dan eerst uitleggen wat ik bedoel en als ze het dan begrijpen en zien wat ik bedoel dan volgen ze en doen ze mee. Of dit nu een yogales, een online yoga programma, mijn business events, mijn retreats, mijn trainingen en nu mijn community is.

Ik heb hele leuke reacties gehad op de nieuwe wereld netwerk community. Er wordt hard gewerkt achter de schermen en ik heb de eerste opzet gezien. Het wordt prachtig. En er zijn al 27 deelnemers ingestapt. Zo fijn.
Ik ben er van overtuigd dat ook dit weer gaat lopen zoals altijd. Eerst twijfelen mensen en daarna denken ze ik doe toch mee. En het wordt mooier dan ik nu kan bedenken. Ik en de deelnemers groeien mee in de community. Dus als je er nu instapt ben je erbij vanaf het begin en bouwen we samen. Hoe leuk is dat?

Ik verdiep me al twee jaar in de Nieuwe Wereld en in de afgelopen maanden heb ik vele pauwertalks gegeven hierover. Vaak kreeg ik reacties terug van kijkers dat ze veel nog niet wisten. Ik wil nu alles mbt de nieuwe wereld bundelen op één plek. Een community van ondernemers met allemaal hetzelfde doel. Het systeem loslaten en bouwen aan iets nieuws. Op welke manier? Dat ontdekken we samen. Oude wijsheid die in een nieuw jasje gestoken wordt. Ondernemers die houden van Sjamanisme, cacao ceremonies, het bijhouden van een moestuin, coaching, het ritme van de maan, edelstenen, frequenties en zoveel meer. En deelnemers die deze kennis graag willen delen en deze community inzetten als een podium.

Ik ben plaatselijk wel eens bij een netwerkborrel geweest met mannen in pak en bitterballen waar iedereen druk was met zijn visitekaartje aan de ander geven zonder echt naar de diegene te luisteren. Dat was niet mijn ding. Net als ontbijtnetwerken en vrouwen netwerken die vervolgens naar restaurants gaan voor een bijeenkomst waar een QR gevraagd werd en dus meedoen aan uitsluiting. Dat wil ik ook niet.

Ik wil een plek creëren waar iedereen welkom is en zich veilig voelt. Waar iedereen voelt dat hij/zij hier moet zijn om nieuwe ondernemerskennis op te doen, te netwerken op ontspannen manier, kennis kan delen, samen met gelijkgestemde ondernemers is. Allemaal op dezelfde frequentie zitten.

We starten 4 april om 16:00

Het is een maandelijks abonnement en als je niet meer mee wil doen stuur je een mailtje en stopt het. Tot en met vrijdag 1 april 23:59 stap je nog in voor 39 ipv 59. Dit blijft dan ook de maanden erna 39.
En ontvang je het programma Receiving the day twv 55 waarin je werkt aan je mindset en een goed ochtendritueel en 7 toffe pauwervrouwen ansichtkaarten in de kleuren en met oefeningen van de chakra’s.
https://www.denieuwewereldnetwerkcommunity.nl/

En mocht je ook interesse hebben met betrekking tot antwoord op de bovenstaande vragen?
Nee, ik ben geen au pair bedrijf. Nee ik ken geen kunstenaar. Nee ik ken de theater voorstelling niet en deel alleen waar ik achter sta. En heb de Bo-rent geadviseerd voor het kauwgom apparaat.

Ik hoor graag van jou
Wat kan jij bijdragen aan dit netwerk?
Wat wil jij delen?
Welke kennis en kwaliteiten heb jij?
Leuk als je erbij bent vanaf 4 april.

Direct aanmelden is mogelijk via deze aanmeld link voor de nieuwe wereld netwerk community.

Namaste,

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!