Wat versta jij onder een pauwervrouw?

You are here: Home / Blog / Wat versta jij onder een pauwervrouw?

Wat versta jij onder een pauwervrouw?

1 augustus 2020

Ben jij een pauwervrouw?

Vorige week zat ik samen met allemaal pauwervrouwen van yogadocenten en coaches in het Emmausklooster in Velp.

3 dagen van rust, reinheid en regelmaat. Op vaste tijden mediteren, eten, kloosterwijn werken aan je takenlijst, techniek, masterminden en coaching en brainstormen met mij.

De een ging aan het werk met het schrijven van een boek, werken aan de inhoud van online programma, invulling van een online academie, inrichten mailingsysteem, inzicht krijgen in online tools, video’s editten, overleggen met elkaar, herkenning bij elkaar maar vooral ook veel plezier.
Er gebeurde magische dingen in het klooster.

Dankbaar dat ik aan de zijde mag meelopen van deze pauwervrouwen en mag ondersteunen bij de ontwikkeling van prachtige programma’s om nog meer mensen te bereiken.

Ik kreeg vragen mbt tot die pauwervrouwen. Wie zijn dat dan? Wanneer is iemand een pauwervrouw?

Ja daar kan ik niet 1 2 3 antwoord opgegeven. Het is een beetje begonnen met mijn sieraad want door MARIANNE VENDERBOSCH ONTWORPEN is adhv mijn beeldmerk van Susanne Dekker voor de Yoga Business Coach. Ik heb het sieraad omgedoopt tot een pauwersieraad en bewust de o naar au van pauw. Waarschijnlijk begrijp je het wel maar dacht ik licht het maar even toe. 😉

Zelf ben ik zo trots als een pauw op de deelnemers van mijn trainingen en wil ik ze leren om zo dicht mogelijk bij zich Zelf te blijven.

Er is geen goed of fout.
Er is geen standaard weg naar succes. Wat succes ook maar voor die persoon betekent.
Als je doet waar jij blij van wordt en je plezier hebt in wat je neerzet stem je af op je hogere doel/ jouw zielsmissie / je Bron. Welke invulling jij er aan geeft.
Het komt altijd goed, het is al goed.

Dus alle deelnemers van mijn trainingen en trajecten zijn pauwervrouwen! Ze weten wat ze willen. Hebben een missie en gaan ervoor. Om de wereld een stukje mooier te maken op hun manier en met hun talenten, lessen en bagage.

Ze laten zich niet tegenhouden. Hebben naast hun rol als yogadocent of yogastudio eigenaar of kindercoach ook de rol van ondernemer omarmt. En dan heb je ineens meerdere petten op.

Dus alle deelnemers zijn pauwervrouwen omdat ze alleen hun kind hebben opgevoed, zorg hebben gedragen voor een dierbaar familielid, banen hebben verloren, burn-out hebben doorstaan, vervelende ziektes hebben overwonnen, dierbaren hebben verloren, anderen willen empoweren.

Vrouwen zijn zo krachtig. Niet alleen mijn deelnemers. Maar alle vrouwen. Sorry mannen.

Er was één man in het klooster die zelfs aangaf dat wij als vrouwen de wereld redden. Dit zei de Dalai Lama ook al in 2009. “ The western woman will save the world”.
De vrouwen mogen op een voetstuk gaan staan. Dit mogen we ook gaan inzien. Dus we hoeven ons niet meer te verschuilen maar mogen zichtbaar zijn en laten zien wat we in huis hebben.

We hebben vrouwen nodig. Juist vrouwen die hun missie voelen en deze willen neerzetten wat hun omgeving er ook van vindt. Wat onze omgeving vindt er wat van, en al helemaal als ze zelf geen ondernemer zijn. Zij krijgen de opmerkingen “neem toch weer een baan dat is veel makkelijker”, “ waar begin je aan” et cetera.

Dus het is super fijn en dankbaar om met de pauwervrouwen te omringen en samen te werken zodat we elkaar steunen en versterken en gebruik maken van elkaars netwerk.

Wat versta je onder een pauwervrouw?

Hier vind je me op InstagramYouTubeLinkedIn Twitter, en Facebook.

PS: Wil je werken aan jouw bedrijf (Van Bijbaan Naar Bedrijf ) of aan je online yogabedrijf ( VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT )? Of liever samen met collega ondernemers in de BUSINESS SATSANG Mastermind?  Ik help je graag. 🙂

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!