Yoga Business Retreat in een klooster

Drie dagen lang, van woensdag 2 t/m vrijdag 4 september is er een super tof Yoga Business retreat. Dit retreat is in een prachtige 17e eeuws klooster in Velp bij Grave. Noord Brabant. Op de pagina van de Business Satsang vind je een combinatie deal, Business Satsang en Yoga Business retreat.

Hier gaan we tijdens deze dagen onder mijn leiding werken aan je online yogabedrijf op afstand. Dus weg van de ruis ban thuis en samen met andere online yogaondernemers.

Een unieke kans.
♥ Vanaf woensdag 2 september 9:00  t/m vrijdag 4 september 16:00 volledige aandacht voor jezelf en je bedrijf
♥ Sparren met collega-yogadocenten,
♥ Op een ontspannen manier werken aan je (online) yoga bedrijf,
♥ Er zijn werk/overleg momenten met Corine mbt inhoud en concept en Francis mbt techniek.
♥ Het is mogelijk om in groepjes te werken of alleen.
♥ We geven yogales aan elkaar. Voor wie dit wil. Zodat we kennis maken met diverse vormen van yoga. Vanuit ontspanning krijg je de beste ideeën.

Herkenbaar?
♥ Je bent ondernemer en hoort wel eens zeggen: “Ga werken AAN je bedrijf, in plaats van IN je bedrijf.” Maar hoe dan?
♥ Er zijn zoveel dingen die gedaan moeten worden om jouw yogapraktijk tot een succes te maken en je moet het allemaal zelf doen.
♥ Je werkt lange dagen.
♥ Je wilt graag met meerdere yogadocenten sparren over jouw bedrijf. Zij zitten in dezelfde positie en begrijpen je.
♥ Je wilt je to do lijstje wegwerken maar altijd komt er iets tussen. Kon je er maar een paar dagen tussen uit.
♥ Je zorgt voor ontspanning van anderen, maar vergeet je zelf.
♥ De beste ideeën krijg je onder de douche, op je yogamat, tijdens een wandeling in het bos of op vakantie, je weet dat ontspanning juist goed voor je is.
♥ Rust geeft ruimte en rust zorgt voor nieuwe inzichten en ideeën. Maar wanneer?


Droom je van . . .
♥ Een aantal dagen op afstand kijken en werken aan je onmine yogabedrijf
♥ Een plek waar je omringd bent met inspirerende yogadocenten, zodat je ook van hen nieuwe manieren van lesgeven ervaart.
♥ Een plek waar je over je online yogabedrijf gaat sparren met collega yogadocenten en Corine om zo op diepere lagen verbindingen te maken en samenwerkingen aangaat.
♥ Drie dagen waarin je op een afstand werkt aan je bedrijf
♥ In een 17e eeuws klooster overnachten zodat je de stilte ervaart en alle onnodige gedachten uit je hoofd gaan,
♥ Werken aan je online academie onder leiding van Francis.


Wat ga je doen?
Je verblijft op één persoonskamer of twee persoonskamer.
Als je met het openbaar vervoer komt halen we je op vanaf Grave. Geef dit van te voren door.
Het ontbijt, lunch en diner wordt verzorgt door de kok van het klooster.
Vanuit het klooster worden er drie keer per dag meditaties begeleid voorafgaand aan het eten.
Tijdens deze dagen ga je werken aan je online yogabedrijf als jij er behoefte aan hebt. Als je alleen wilt ontspannen, is dit uiteraard ook goed. Je vult dit retreat in op jouw manier en in jouw tempo.
Je neemt letterlijk even afstand, gaat sparren met online collega yogaondernemers.
Je komt tot rust en geniet van de stilte, het prachtige klooster en kloostertuin en goed gezelschap. Vanuit ontspanning en rust komen de mooiste ideeën.
Tijdens dit retreat geef jezelf ook één yogales aan je collega’s mocht je er behoefte aan hebben. Niets moet alles mag. Op deze manier kunnen we van elkaar leren, met elkaar verbinden en er als yogadocenten voor elkaar zijn.

Mocht je interesse hebben om mee te gaan met het Yoga Business Retreat :
Te werken aan je online yoga bedrijf met mij op een prachtige locatie, (ipv werken in je bedrijf en doorgaan zonder even stil te staan en te kijken wat goed gaat en wat niet),

Samen te sparren met collega yogadocenten,

Vakantie te vieren in een prachtig klooster (rust en ontspanning is zo belangrijk als ondernemer),

Yogales te ervaren van collega’s om zo weer ideeën op te doen.


Mail me
 info@deyogabusinesscoach.nl zodat we nav een kennismakingsgesprek kunnen bekijken of het klikt en je mee kan doen met het komende Yoga Business Retreat van woensdag 2 t/m vrijdag 4 september.


Investering:
De investering die je in jezelf doet is tijd besteden aan je eigen ontwikkeling en ontspanning en zorgen dat je thuis komt met uitgewerkte ideeën en plannen om direct aan de slag te gaan, een  salespagina die geschreven is, een webinar dat klaar is of een online academie die gevuld is. Het ligt Helemaal aan jou. Je doet dat waar jij aan wilt werken. 

Ik wil zorgen dat de yogadocenten ook steun aan elkaar hebben vandaar een kennismakingsgesprek van te voren. De kosten voor dit yoga business retreat zijn 1.499 Euro excl BTW.
Op de pagina van de Business Satsang vind je een combinatie deal, Business Satsang en Yoga Business retreat.

Locatie:
Emmausklooster
Basilius van Bruggelaan 4
5363 VA Velp

Heb je vragen mail dan naar info@deyogabusinesscoach.nl

Corine van Zoelen

Mijn naam is Corine van Zoelen – van Heerebeek. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.
Ik ben Yoga Business Coach. Ik ben geen gewone Business Coach, maar gespecialiseerd in yogadocenten. Yogadocenten zijn goed in hun vak maar dat maakt ze nog geen ondernemer.

Als Yoga Business Coach begeleid ik startende yogadocenten die fulltime yogadocent willen zijn. Of yogadocenten die al een yogastudio hebben, maar die willen groeien in hun omzet en nieuwe lesmogelijkheden willen inzetten, zoals bijvoorbeeld online yogalessen maar niet weten waar te starten.
Tevens ben ik oprichtster en eigenaresse bij de Yogaboerderij. Ik was de eerste met online yogaprogramma’s en FeetUp traningspartner in Nederland.

Ik vind het belangrijk dat we als yogadocenten met elkaar verbinden en elkaar versterken. Daarom organiseer ik ook het Yoga Business Event, Retreats en diverse workshops.
Tevens steun ik namens de deelnemers van mijn online trainingen en trajecten de stichting “Because we carry” van collega Steffi de Pous. Ze helpt vluchtelingen op Lesbos. Zodat we elkaar als yogadocenten steunen om de wereld een stuk mooier en vriendelijker te maken en elkaar helpen van mens tot mens. 

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd van mijn business coaches, mastermind groepen, (online) trainingen,  events en nog veel meer ga ik met je delen in mijn eigen NAMASTE methode. Het enige dat je hoeft te doen is het uitvoeren dus DOEN! Ik gaf yoga als bijbaantje en daarna mijn eigen yogastudio. Het kan! Op dit moment zijn er alleen nog maar online yogaprogramma’s en online lezingen en workshops met een thema.

Met de juiste instelling en mindset kun je dit ook bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching. Via een online training ‘VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF‘, ‘VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT‘ of VIP DAGEN.

www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscaoch.nl

Lees HIER de ALGEMENE VOORWAARDEN

Corine van Zoelen – van Heerebeek

Horst 2617
8225 PA Lelystad
info@deyogabusinesscoach.nl
06-51874415

CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!