83% van de yogadocenten heeft GEEN tijd voor eigen practice.

You are here: Home / Blog / 83% van de yogadocenten heeft GEEN tijd voor eigen practice.

83% van de yogadocenten heeft GEEN tijd voor eigen practice.

16 januari 2020

Verbindings & business retreat voor yogadocenten
Ik heb een poll gehouden onder YOGADOCENTEN in de Facebookgroep “Business Yogi’s” Als je er nog niet inzit doe dan een verzoek. In deze groep zitten allemaal yogadocenten en we zijn er om elkaar te helpen. En ik had een poll gehouden op mijn Instagram account via mijn stories. Leuk als je me daar ook vlogt.
Ik had de uitslag verwacht maar was toch verbaasd.
17% van de yogadocenten maakt tijd vrij voor eigen practice.
Bij 83% schiet het erbij in en maken er geen tijd voor. 83% dat is toch super veel!
En 100% heeft behoefte aan ontspanning.
Dat idee had ik al maar werd adhv de vragen wel bevestigd. We geven als yogadocent rust en ontspanning maar gunnen het niet aan onszelf.

Interessant om te zien.  Dit is de reden dat ik ook yoga business retreats organiseer. Ontspanning en werken aan je bedrijf in één.

Twee nieuwe podcast afleveringen:
De kracht van journaling. Beluister de uitzending via Spotify, Souncloud of iTunes.
Michel Naafs met Yogabusiness.nl. Beluister de uitzending via SpotifySouncloud of iTunes.
Michel zat onlangs bij mij aan de keukentafel en daar hadden we een heel gezellig gesprek. Mocht je yogadocent zijn en graag yogales willen geven in het bedrijfsleven dan is het heel interessant om te luisteren naar deze podcast. Meer over Michel vind je op de shownotes op mijn site: www.deyogabusinesscoach.nl/26

Namasté,

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!