Heb jij ze ook al gezien? Al die yogahanden met cijfers?

You are here: Home / Blog / Heb jij ze ook al gezien? Al die yogahanden met cijfers?

Heb jij ze ook al gezien? Al die yogahanden met cijfers?

1 augustus 2020

Heb je ze al voorbij zien komen? De handen met een cijfer erin?

Het is sinds 1 dag een hype op Internet en wordt massaal opgepakt door yogadocenten en yoga leerlingen over de hele wereld. Buiten het feit dat het een mooi project is zit er een slimme marketingstrategie achter. Waar gaat het nu over? Het is van @Alogives. ( https://www.alogives.com )

Ze hebben gratis video’s voor kinderen in het basisonderwijs zodat ze minder gestrest hun schoolperiode door komen. De bedoeling is dat je deelt vanaf welke leeftijd jij begonnen bent met yoga omdat ze ervoor willen zorgen dat deze leeftijd vervroegd.

Ze schrijven : “ We willen kinderen inspireren om te bewegen en de ademen. Hoe oud was jij toen je voor het eerst yoga deed of mediteerde? En hoe mooi het zou zijn als je dit al had geleerd terwijl je op de basisschool zat?

We willen graag zorgen dat de leeftijd verlaagt wordt wanneer kinderen kennis maken met yoga en mindfulness. Op deze manier kunnen we onze gratis video’s onder de aandacht brengen van leraren en ouders.  Zodat ze deze gratis video’s van 5 minuten kunnen gebruiken als een sociaal-emotioneel leerplan in hun lessen. En ouders en verzorgers kunnen op deze manier ook thuis yoga beoefenen met kinderen van alle leeftijden.”

Een super mooi doel en ik deel dezelfde mening. Ik sta er helemaal achter. Ik heb zelf ook kinderyoga gegeven en je kan niet vroeg genoeg beginnen om kennis te maken met yoga.

Maar wat iedereen nu doet is dit goede doel steunen en als je de hashtag, #AloGives volgt zie je ook dat in `één dag tijd deze al heel veel is gedeeld over de hele wereld. En dankzij internet, social media kan dit heel hard gaan.

Als je op hun website komt, zie je alle gratis videos’ die prachtig zijn. Maar uiteraard kun je ook doorklikken naar een andere site van hen. En daar verkopen ze yogakleding. (https://www.aloyoga.com/ ) Waarschijnlijk ken je ze wel, want ze zijn heel bekend en ze hebben een fantastisch youtube kanaaal. Dit is een hele goede marketing manier, want de mensen die hen al volgen vinden het super leuk om bij Alo te horen, willen graag hun verhaal delen en vertellen sinds wanneer zij begonnen zijn met yoga en delen een foto van zichzelf en gebruiken ook de hashtag #AloGives en op deze manier komen de mensen die nog niet bekend waren met Alo in contact met Alo. Het verspreidt zich heel makkelijk op internet. Dus gratis publiciteit, waar ze geen dure campagne op hoeven te zetten qua advertenties. Want wij als yoga liefhebbers doen het voor hen.

Nu hebben zij wel een heel marketing team die dit uitdenkt wat uiteraard geld kost maar het werkt.

Wie doet bij jou de marketing? Als Yoga ondernemer heb je meerdere petten op. van diverse afdelingen De docent, administratie, inkoop, verkoop, schoonmaak en marketing,

Ik zie veel docenten die het leuk vinden om les te geven en alles erom heen is veel en dan komen de ondernemer skills om de hoek kijken. Dus kies jij ervoor om het bedrijf van een ander te promoten door bij te dragen met een foto van jouw hand met een cijfer of kies je ervoor om te werken aan je eigen bedrijf door een foto van je hand met de L van yogaLeider.

Daarom organiseer ik de GRATIS challenge “Van Yoga-Lijder Naar Yoga-Leider”

We starten binnenkort en ik ben jouw yoga business coach voor 5 dagen. Doe je mee? Plaats dan een foto met de L van Yoga-Leider!

Deel je foto en zeg ”Ik doe mee met de GRATIS Challenge “#vanyogalijdernaaryogaleider” van @Corine van Zoelen, #deyogabusinesscoach, en plaats daarom deze foto. Corine helpt ons als yogaondernemers om zichtbaarder te zijn en onszelf op waarde in te schatten, hiervoor staan en dit ook uit te dragen. Doe ook mee en meld je via de www.deyogabusinesscoach.nl”

Juist door mij te taggen, zie ik dat je dit en maak je kans op mooie prijzen tijdens deze challenge!!

Aanmelden? Stuur een mail naar: info@deyogabusinesscoach.nl

Namasté,

Hier vind je me op INSTAGRAMYOUTUBELINKEDIN TWITTER, en FACEBOOK.

PS: Wil je werken aan jouw bedrijf (VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF ) of aan je online yogabedrijf ( VAN YOGADOCENT NAAR ONLINE YOGADOCENT )? Of liever samen met collega ondernemers in de BUSINESS SATSANG MASTERMIND?  Ik help je graag. 🙂

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!