Zit jij op LinkedIn?

You are here: Home / Blog / Zit jij op LinkedIn?

Zit jij op LinkedIn?

26 oktober 2019

Gisteren heb ik een mail verstuurd aan al mijn LinkedIn connecties, dit waren er toen 1455. Vorig jaar om deze tijd waren dat er nog 859. In een jaar tijd is dit aantal enorm gegroeid. Zijn wij al geconnect? Lijkt me leuk. HIER vind je me op LinkedIn. Een groot deel van mijn LinkedIn contacten ken ik eigenlijk niet eens persoonlijk. Of ik ken ze wel, maar ik weet niet precies waar ze op dit moment mee bezig zijn. En sociale media is er wat mij betreft juist voor om een connectie met elkaar te hebben, elkaar te helpen en te versterken. Ik heb tenslotte ooit op de knop geklikt om met elkaar te linken. Ik houd van delen en verbinden. Om een ander te helpen en te versterken. Mooie dingen in de wereld neer te zetten en te creëren.
Dus ik dacht, ik trek de stoute schoenen aan en ik vertel iedereen waar ik mee bezig ben. En waarom. En ik hoopte dat zij aan mij zouden vertellen wat zij op dit moment doen.

Het was natuurlijk spannend om te versturen. Wat voor reacties ga ik krijgen. Straks denken ze dat ik aan het spammen ben. Maar ik heb de mail met een goede intentie gestuurd om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. De reacties waren overweldigend. Ik heb genoten en ik krijg nog steeds reacties binnen.

Enkele reacties wil ik met je delen:
Een oud klasgenootje van de lagere school die op dit moment in New York woont en daar super gave dingen neerzet;
De designer van mijn logo van de Yogaboerderij (de boom),wat ook het logo is van de Yoga Business Coach is, en dit helemaal geweldig vond;
Een prachtige uitnodiging om een retreat te komen geven op Bali;
Een kundalini yogadocente van 65 uit Belize, Amerika die nog les geeft aan één groep maar de mail zo leuk vond en ik welkom ben bij haar thuis;
Een mail van de redactrice van een digitaal magazine met een voorstel;
Inmiddels een aantal Skype gesprekken ingepland met collega ondernemers om te kijken of er een samenwerking mogelijk is;
Telefoontjes en mailtjes van mensen die interesse hebben in mijn online training van Bijbaan naar Bedrijf en de coaching trajecten;
Mensen die willen langskomen voor een proefles bij De Yogaboerderij in Lelystad;
Reacties van van andere business coaches die ik volg en vinden dat ik goed bezig ben, is ook altijd leuk om te horen 🙂  ;
Aanmeldingen voor mijn webinaryogalessen;
Gezellige mailtjes met interessante informatie van connecties waar de passie vanaf spat als ze over hun baan schrijven.

Dus ik heb echt genoten van de reacties op mijn LinkedIn mail.
Ik heb me het afgelopen jaar verdiept en in LinkedIn en mijn profiel ge-update, een header foto geplaatst en plaats er mijn posts.
Hoeveel LinkedIn connecties heb jij?
Doe je wat met LinkedIn?
Zo ja wat vind je zo fijn aan dit platform?

Het is goed om zichtbaar te zijn en dit kan op meerdere platforms. LinkedIn is er één van. Ben jij al zichtbaar op social media? Als je antwoord NEE is dan is de Namasté Challenge misschien wat voor jou.

VOOR HET HUIDIGE AANBOD VAN BIJBAAN NAAR BEDRIJF KLIK HIER.

Namasté,

Corine van Zoelen
www.deyogabusinesscoach.nl
info@deyogabusinesscoach.nl

“Van Bijbaan naar Bedrijf in een afzienbare periode? Met de Namasté-methode.”

Hier vind je me op twitterperiscopeinstagramyoutubeLinkedIn, en Facebook.

Deel deze pagina, dank je wel!
CONTACT
close slider
Corine van Zoelen

stuur mij een mail (klik):
info@deyogabusinesscoach.nl

of bel me op (klik):
06-51874415

 

1
App me op...
App me of spreek in!